(Ervaren) Werkvoorbereider Headhuntersteam 29-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. (Ervaren) Werkvoorbereider Headhuntersteam 29-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Voor een mooi familiebedrijf centraal gelegen in Friesland ben ik op zoek naar een doorgewinterde werkvoorbereider met ervaring in de metaal en gedegen kennis van verspaning(stechniek). 

Deze toeleverancier in de metaalsector is in de loop der jaren uitgegroeid tot een grote en belangrijke speler in de verspanende industrie. Door de drive van het bedrijf om zich te blijven ontwikkelen, zoek ik iemand die zich uitermate goed thuis voelt in een dynamische omgeving. 

Als werkvoorbereider begeleid je (complexe) orders en projecten door de organisatie die zowel technisch als organisatorisch complex kunnen zijn. Je zorgt voor een efficiënte inkoop van materialen en zorgt voor een tijdige levering van deze producten. Deze tijdige levering is cruciaal! Goed kunnen plannen is dus essentieel. Daarnaast houd je continu overzicht via het bestaande ERP systeem (Ridder IQ) en ben je tevens aanspreekpunt voor de klanten. 
 

Vacature eisen

-    Afgeronde technische opleiding op MBO +/HBO niveau;
-    Kennis van metalen. Er wordt voornamelijk gewerkt met RVS, Aluminium en staal;
-    Ervaring in het werken met een ERP-systeem (bij voorkeur Ridder IQ) is een pré;
-    Ervaring in of kennis van verpaningstechniek is een grote pré. 

Waarom is dit een mooie uitdaging? 

Als je eenmaal werkzaam bent binnen deze organisatie, zijn er tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken op een fijne werkplek met ongeveer 25 vakbekwame collega’s met wie je samen onder andere de automotive, de maritieme en de laboratoria markt bedient. 

Hiervoor krijg je een goed marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en een gezellig en gezond werkklimaat. 

Reacties

Heb je interesse in bovenstaande baan of wil je meer informatie over deze uitdagende en leuke functie,  neem dan contact op met Gerben Brouwer, consultant Techniek. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 058 – 216 15 82 of g.brouwer@headhuntersteam.nl 
 

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensg.brouwer@headhuntersteam.nl , 058-216 15 82 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/ervaren-werkvoorbereider-8
Type contractVast
BrancheIndustrie, Techniek
LocatieBolsward, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/ervaren-werkvoorbereider-8

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.