(Persoonlijk Begeleider Expertisecentrum De Borg 09-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. (Persoonlijk Begeleider Expertisecentrum De Borg 09-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

logo de Borg

 • Ben jij de (persoonlijk) begeleider die wij zoeken?

Werken bij Trajectum

 • HBO - MBO
 • 24 - 32 uur
 • Trajectum
 • FWG 40/ FWG 45

(Persoonlijk) Begeleider

Solliciteren

Voor onze buitenlocaties in Zutphen en Eefde zijn wij op zoek naar een (Persoonlijk) Begeleider


Werken op bijzondere locaties:

Wil jij deel uitmaken van onze betrokken teams op een van onze buitenlocaties in Zutphen en Eefde, waar we cliënten met een licht verstandelijke beperking, psychiatrische- en gedragsproblematiek of met een justitiële maatregel ondersteunen? Onze cliënten hebben elk hun eigen appartement en gaan meerdere dagdelen per week naar hun werk. We bieden 24-uurs begeleiding om hen te helpen bij het vergroten van vaardigheden en het sturen van gedrag. Voor velen van hen is dit een tussenstap naar een eigen woning met minder begeleiding, waardoor ze een nieuwe start kunnen maken in de samenleving.

Op onze buitenlocatie Sensire geven we 20 over het algemeen ouder wordende cliënten zorg en specialistische begeleiding. Hoewel onze cliënten bij Trajectum verblijven vanwege hun licht verstandelijke beperking en gerelateerde psychiatrische en/of gedragsproblematiek, is op deze locatie sprake van een toenemende behoefte aan somatische zorg en zorg die gepaard gaat met het ouder worden.

Wat ga je doen?
Samen met het team zorg jij ervoor dat de cliënt kan groeien, zich kan ontwikkelen en waar nodig intervenieer jij. Begeleiden is vallen en opstaan, bijsturen en ondersteunen. Elke stap, zo groot of klein als deze kan zijn, telt mee en jij draagt hieraan bij. Je draagt bij aan het leefklimaat en een duidelijke structuur.

Als Persoonlijk Begeleider begeleid en ondersteun je de cliënten bij hun dagelijks leven. Dit doe je zowel individueel als in groepsverband in overeenstemming met de cliëntplannen. Er is een gezamenlijke woonkamer waar je dagelijks een aantal gezamenlijke momenten doorbrengt, maar het merendeel van de begeleiding geef je 1-op-1 in het appartement van de cliënt of vanuit het kantoor van de begeleiding.

Als Persoonlijk Begeleider ben je daarnaast verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van het behandelplan.

Goede arbeidsvoorwaarden

Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden:

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Een goed salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg in FWG 40 (Begeleider) en FWG 45 (Persoonlijk Begeleider);
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Een fietsplan;
 • Bedrijfsfitness.

Natuurlijk wil je weten of deze vacature bij je past, dit is zeker het geval wanneer je;

 • Een stevige persoonlijkheid bent met een relevante afgeronde agogische opleiding op minimaal niveau 4 (SPW, MMZ, Verpleegkunde) of voor de functie van persoonlijk begeleider een HBO-opleiding (Social Work, SPH, MWD of HBO-V);
 • Ervaring opgedaan hebt met het werken met cliënten met een licht verstandelijke beperking en affiniteit hebt met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag.

Onze teammanagers kunnen jou alles vertellen over deze vacature. Zij zijn te bereiken op;

De nieuwstad: Janneke Harbers
De Kapperallee en Sensire:
Ninke Klein Nulend
De Buitensingel: Cécile Nitert 06‑21861506

Wil je toch eerst nog iets meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met

Direct contact

IMG 26 (1)


Tel:
E-mail:

Trajectum

Logo Trajectum

Erik Sierhuis
Om bij Trajectum te werken is affiniteit met de doelgroep het belangrijkste, benadrukt Erik. "Als je niet graag met deze mensen werkt maar je hebt wel de juiste papieren ervoor, dan is dit werk alsnog niet voor jou geschikt. Daar let ik wel scherp op. Want we willen allemaal samen het beste voor ze. Ik heb liever iemand zonder de juiste papieren met de juiste instelling dan andersom.

"

Werken bij één van de vier instellingen van De Borg

Expertisecentrum De Borg is een samenwerkingsverband van de vier door de overheid erkende SGLVG-instellingen: Fivoor, Ipse de Bruggen, STEVIG en Trajectum. Er is expertise aanwezig over de behandeling van mensen met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedrags- en/of psychiatrische problemen (SGLVG). De behandelingen zijn voor cliënten waarvan de problematiek balanceert op het snijvlak van drie sectoren: Verstandelijk gehandicaptenzorg (VG); Geestelijke gezondheidszorg (GGZ); Forensische zorg (Veiligheid en Justitie). De instellingen zijn door de overheid erkend en zorgen voor een landelijke dekking.

Fivoor - Wier

Bij Wier behandelen wij Klinische en ambulante mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met psychiatrische stoornissen en/of gedragsproblemen. Ook wel de SGLVG doelgroep genoemd (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Gehandicapt). Wij hebben een bovenregionale functie in Utrecht, Flevoland en Noord-Holland.

Mensen komen bij Behandelcentrum Wier omdat ze als gevolg van hun LVB vastlopen op verschillende levensgebieden en daar hulp bij nodig hebben.

Ipse de Bruggen - Behandelcentrum Middenweg

Als problemen zo groot en ingewikkeld zijn, dat mensen er zelf niet meer uitkomen, kan een opname in de SGLVG-kliniek nodig zijn.

Samen met deze mensen gaan we op zoek naar de beste manier om de problemen te verminderen. Bij Ipse de Bruggen - Behandelcentrum Middenweg geloven we dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein dat ook is. En daar hebben we jou bij nodig!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPersoonlijk Begeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieWier, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.deborg.nl/werken-bij/vacatures/werken-als-persoonlijk-begeleider-bij-trajectum/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.