Aankomend Meewerkend Voorman/-vrouw Foox 24-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Aankomend Meewerkend Voorman/-vrouw Foox 24-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Aankomend Meewerkend Voorman/-vrouw (Franeker) 28-36 uur

Wat ga je doen?

Je gaat allerlei logistieke werkzaamheden doen en we leiden je ondertussen op als leidinggevende! Het uiteindelijke doel is als volgt:
Je stuurt logistiek medewerkers aan; je bent mede verantwoordelijk voor de personeelsplanning; je draagt zorg voor het gehele logistieke proces; aansturen van en vraagbaak voor de (logistieke) medewerkers; je bent medeverantwoordelijk voor de productiviteit, kwaliteit, orde, netheid, veiligheid en sfeer binnen de afdeling; je motiveert medewerkers en stimuleert een goede teamspirit; beoordelen en (doen) oplossen van storingen; communicatie met andere afdelingen m.b.t. de voortgang van het logistieke proces; buiten bovenstaande werkzaamheden is meewerken in het logistieke proces een belangrijke taak.

Wie ben jij?

Je hebt MBO-werk- & denkniveau en bij voorkeur een afgeronde logistieke opleiding; ervaring met bovengenoemde werkzaamheden binnen een logistieke omgeving; goed om kunnen gaan met werkdruk; je bent een doener en resultaatgericht; geen 9-5 mentaliteit; nauwkeurig en kwaliteit gericht; klantgericht, collegiaal, plezier hebben in werken; je beschikt over een goede communicatieve vaardigheden; betrouwbaar ("Verklaring omtrent het gedrag").
Competenties:
• Leiderschap/coach;
• Verantwoordelijk;
• Flexibel;
• Besluitvaardig;
• Communicatief;
• Professioneel;
• Kwaliteitsgericht.
Waarom past FOOX bij jou?
Medewerkers zijn het gezicht en de kracht van onze organisatie. Betrokkenheid van medewerkers wordt verwacht en gewaardeerd, ambities kunnen worden nagestreefd en persoonlijke groei en ontwikkeling wordt gestimuleerd. FOOX heeft een platte organisatiestructuur waardoor er veel ruimte is voor ieders inbreng. Een persoonlijke band vinden we ondanks ons groeiende bedrijf erg belangrijk.


Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke en afwisselende (fulltime) functie in een resultaatgerichte, ambitieuze en groeiende organisatie. In eerste instantie zal het gaan om een tijdelijke arbeidsovereenkomst, maar wel met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO FSGiL en mede afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag.

Locatie

FOOX | Bergsma Franeker B.V.
Afdeling Vemaro
Edisonstraat 14
8801 PN Franeker

Solliciteren?

Weet jij van aanpakken, ben je secuur en 'Hartelijk'? Reageer dan nu en stuur een mail met je sollicitatie naar

Vragen over de functie?

Je kunt contact opnemen met afdeling HRM via telefoonnummer .

Voorbehoud

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan alle werving- en selectiebureaus: Deze vacature is alleen bedoeld voor sollicitanten die zelf op zoek zijn naar een baan bij ons bedrijf, niet voor W&S bureaus of individuen die zich laten vertegenwoordigen door een W&S bureau.

Assortiment

Bent u klant bij ?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMeewerkend Voorman Expeditie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieFraneker, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://foox.nl/vacatures/aankomend-meewerkend-voorman-vrouw-franeker-28-36-uur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.