Accountmanager Smeermiddelen en Brandstoffen Noordoost Nederland Randstad 16-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Accountmanager Smeermiddelen en Brandstoffen Noordoost Nederland Randstad 16-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

In deze commerciële buitendienstrol als Accountmanager Noordoost Nederland, draag jij de verantwoordelijkheid voor de verkoop van een breed scala aan smeermiddelen en brandstoffen aan diverse bedrijven in de sectoren Transport, Industrie, Agrarisch, Watersport en Automotive. Jij neemt de leiding in het onderhouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties en het aanknopen van nieuwe klantcontacten. Door de groeiende aandacht voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, ontvang je regelmatig vragen van klanten over de transitie naar schonere alternatieven. In deze context ben jij in staat om klanten inzicht te bieden in de diverse mogelijkheden, die jouw toekomstige werkgever te bieden heeft op het gebied van duurzame energie. Je wordt een waardevol teamlid binnen een verkoopteam, dat bestaat uit vier accountmanagers en twee collega's in de commerciële binnendienst. Als dit klinkt als een boeiende uitdaging, lees dan snel even verder!

wat bieden wij jou
 • Een direct dienstverband bij de werkgever
 • Een boeiende commerciële buitendienstrol
 • Auto, mobiel en laptop (privé rijden mogelijk)
 • Veel vrijheid én baas over je eigen agenda
 • Prettige werksfeer in een enthousiast team
 • Een uitgebreid inwerktraject
wie ben jij

Jij zet vol enthousiasme jouw doorzettingsvermogen, overtuigingskracht, communicatieve vaardigheden en commerciële talenten in om het best mogelijke verkoopresultaat te behalen. Je bent ondernemend en altijd alert op nieuwe commerciële kansen en uitdagende situaties. Met jouw kennis en bekwaamheid ben je een waardevolle gesprekspartner voor een breed scala aan (potentiële) klanten. Je functioneert uitstekend in een zelfstandige rol met veel verantwoordelijkheid, maar bent wel gericht op samenwerking binnen een hecht team.

 • je bent mimimaal MBO geschoold;
 • je beschikt over commerciële werkervaring (B2B);
 • je beheerst de Nederlandse taal in woord & geschrift;
 • je bent woonachtig in de regio Noordoost Nederland.
wat ga je doen

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van een breed scala aan smeermiddelen en brandstoffen aan bedrijven in de sectoren Transport, Industrie, Agrarisch, Watersport en Automotive. Jouw werkterrein omvat de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en de Noordoost Polder. Jij neemt als Accountmanager de leiding in het onderhouden en uitbouwen van de bestaande klantrelaties en het aanknopen van nieuwe klantcontacten. Ongeveer de helft van je tijd besteed je aan relatiebeheer en de andere helft aan het genereren van new business. Als Accountmanager ben je baas over je eigen agenda en verantwoordelijk voor het plannen van eigen afspraken en het opstellen van offertes. Natuurlijk kun je rekenen op ondersteuning vanuit de commerciële binnendienst. Je zorgt dan ook voor een heldere administratie en rapportage richting jouw collega’s. Regelmatig ontvang jij klantvragen over de overgang naar schonere alternatieven, zoals elektrificeren, synthetische brandstoffen en waterstof. Als Accountmanager ben jij uitstekend in staat om klanten inzicht te geven in de diverse beschikbare mogelijkheden op het gebied van duurzame energie. Je vervult als Accountmanager dan ook een essentiële rol bij het opbouwen van een positie binnen de energietransitie. Wekelijks heb je overleg met het verkoopteam, zowel online als op kantoor in Sneek. Kortom, een baan vol commerciële uitdagingen.

waar ga je werken

Je toekomstige werkgever voorziet bedrijven in de sectoren Transport, Industrie, Agrarisch, Watersport en Automotive van brandstoffen, smeermiddelen, chemische producten en industrieel gas. Binnen deze organisatie zijn de communicatielijnen kort, heerst er een betrokken en informele werksfeer en wordt een no-nonsense mentaliteit zeer gewaardeerd. Tijdens een uitgebreid inwerktraject word je als Accountmanager volledig voorbereid om succesvol te zijn in deze boeiende commerciële rol!

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en schrijf een motivatie. Vragen ? Bel, mail of app met Gerrit Hogeveen via M. 06 - 12 43 55 83 of E. gerrit.hogeveen@nl.randstad.com #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales & Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager Agrarische Producten
Indicatie salaris (min – max]4000 – 4000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensgerrit.hogeveen@nl.randstad.com , 06 - 12 43 55 83 onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/Kk7LQpK21JzTeK37GLXQ

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.