Allround Monteur Agro Fabiton 26-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Allround Monteur Agro Fabiton 26-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Betonput

 • Ons ruime assortiment betonputten bevat een grote variëteit aan standaard afmetingen en uitvoeringen. De betonputten kunnen eventueel worden voorzien van stekwapening, stortvoegenbang en/of doorvoeren. Maatwerk is voor ons standaard!
 • Molgoten
  • Van oudsher worden molgoten toegepast langs wegen of wasplaatsen voor een eenvoudige en efficiënte waterafvoer.
 • Milieugoten
  • De Milieugoten (roostergoten) worden met name toegepast in vloeistofdichte verhardingen. Het assortiment bevat goten, eindgoten en putgoten.
 • Roostergoten
  • De roostergoten van Fabiton BV zijn speciaal ontwikkeld voor diverse afwateringsuitdagingen in omgevingen zoals industrieterreinen, luchthavens en parkeerterreinen. Beschikbaar in diverse maten en belastingklassen, bieden ze aanpasbare afdekopties, van roosters tot dichte afdekkingen, afgestemd op waterbelasting, vervuilingsgraad en esthetiek. Of het nu gaat om intensief belaste oppervlakken met vervuild regenwater of speciale toepassingen zoals wasplaatsen, Fabiton's roostergoten verzekeren een veilige en efficiënte afwatering in zowel openlucht als inpandige settings.
 • Perssap Duo Goten
  • De perssap duo goten (PD-goten) van Fabiton zijn dé praktische oplossing voor gescheiden afvoer van perssap en regenwater op een boerenerf. Het probleem wordt bij de bron aangepakt en als ondernemer anticipeert u op de aangescherpte regelgeving in het Activiteitenbesluit voor bedrijfslozingen. De standaardmaat is (LxBxH): 200 x 50 x 35 cm Toon product
Keerwanden
 • Megablokken
  • Mega-blokken bieden u de oplossing bij het scheiden en opslaan van vele materialen. Van zand tot oude metalen, van puin tot mest. De betonnen mega-blokken zijn onbeperkt herbruikbaar en snel en eenvoudig op iedere locatie plaatsbaar.
 • Keerwanden
  • Keerwanden worden toegepast voor het overbruggen van hoogteverschillen, grond- en waterkerende faciliteiten, opslagfaciliteit voor diervoeders of bulkproducten, spatschermen bij milieu- en wasstraten en geluidschermen. Leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen (passtukken op aanvraag).
 • Civiele tanks (RWZI)
 • Industriële tanks (AWZI)
Producten
 • (Afval-)waterpompen
  • Pompputten
   • Fabiton heeft een gevarieerd programma in pompputten. Afhankelijk van de situatie en toepassing kunnen er verschillende typen putten en pompen worden toegepast.

Prefab vloerplaten zijn een snelle, flexibele, duurzame en voordelige manier om elke toepassing van terreinverharding uitstekend begaanbaar te maken.

Betonringen worden o.a. toegepast voor de opvang en buffering van water en andere vloeistoffen. Ook worden ze toegepast als slib-/zandvangput en/of als pompput.. Uitvoeringsopties zijn met of zonder bodem, dichte of geperforeerde wanden en eventueel voorzien van een betonnen dekplaat.

Fabiton biedt verschillende afmetingen en uitvoeringen buitenwatermeterputten en welke voldoen aan de gestelde normeringen van de waterschappen.

Ons ruime assortiment betonputten bevat een grote variëteit aan standaard afmetingen en uitvoeringen. De betonputten kunnen eventueel worden voorzien van stekwapening, stortvoegenbang en/of doorvoeren. Maatwerk is voor ons standaard!

Waterputten worden toegepast voor de opvang en buffering van regenwater en andere vloeistoffen. Deze ovale betonputten van Fabiton zijn leverbaar met inhouden van 2.600 tot 20.000 liter.

Bufferputten worden toegepast voor de opvang en buffering van water en andere vloeistoffen. Deze robuuste betonputten van Fabiton zijn leverbaar met inhouden van 545 tot 35.000 liter.

Fabiton biedt prefab betonpoeren van de hoogste kwaliteit en in diverse standaard afmetingen (maatwerk op aanvraag). Betonpoeren zijn een snelle, eenvoudige en goedkope wijze om een staalconstructie te funderen. Basis: voet (D)=20 cm, kolom (L2xB2xH)=30x30x50 cm, 4x ankers M1 Toon product

Fabiton biedt een breed assortiment Slibvangputten (gesloten) met diverse standaard inhouden van 400 tot 11.000 liter. Grotere en andere inhouden op aanvraag.

Fabiton biedt Slibvangputten Open in diverse standaard afmetingen. Grotere en andere afmetingen op aanvraag.

Fabiton heeft een gevarieerd programma in pompputten. Afhankelijk van de situatie en toepassing kunnen er verschillende typen putten en pompen worden toegepast.

Fabiton biedt diverse uitvoeringen controleputten, voor bieden mogelijkheid monstername door controlerende instanties (o.a. na het scheiden van oliën, vetten en slib).

Fabiton biedt een uitgebreide lijn vetafscheiders, voor het scheiden van plantaardige en dierlijke oliën, vetten en slib. De vetafscheiders worden geproduceerd volgens de NEN-EN1825 norm.

Fabiton biedt een uitgebreide lijn Lamellenafscheiders, voor het hoogrendement scheiden van minerale oliën en vetten uit regenwater run-off situaties (afstroomwater van relatief grote vloerterreinen: bijvoorbeeld parkeerplaatsen, etc.). De lamellenafscheider worden geproduceerd volgens de NEN-EN858 norm.

Fabiton biedt een uitgebreide lijn coalescentieafscheiders (OBAS), voor het scheiden van minerale oliën, vetten en slib (o.b.v. lozing op het oppervlaktewater. De oliebenzineafscheiders worden geproduceerd volgens de NEN-EN858 norm.

Fabiton biedt een uitgebreide lijn olieafscheiders (OBAS), voor het scheiden van minerale oliën, vetten en slib (standaard o.b.v. lozing op het riool: bij oppervlaktewater lozing dient een zgn. coalescentieafscheider worden toegepast). De oliebenzineafscheiders worden geproduceerd volgens de NEN-EN858 norm.

Fabiton biedt u een IBA-I (verbeterde septictank) voor lozing van huishoudelijk afval (zwart en grijs). De standaardmaat is (LxBxH): 238 x 158 x 265 cm Toon product

Fabiton biedt een breed assortiment standaard Septictanks voor lozing van huishoudelijk, zwart afvalwater (feacaliën: traditionele toepassing). Een verbeterde septictank of IBA-I is op aanvraag.

Holle Wanden bestaan uit twee betonnen schillen die d.m.v. tralie-liggers met elkaar zijn verbonden. Doorgaans is alle constructief benodigde wandwapeningen opgenomen. Na volledige montage wordt de holle ruimte volgestort met beton. De zichtzijden van de elementen zijn glad (kistzijde) en direct geschikt voor eventuele eindafwerking. De maximale afmeting is (LxHxD): 8300 x 3240/3340 x 400 mm Toon product

Onze prefab kelders zijn in vele standaard afmetingen alsmede in maatwerk leverbaar. Ze worden vervaardigd uit hoogwaardig beton en zijn gegarandeerd waterdicht. Prefab betekent een hogere kwaliteit, omdat onder de meest gunstige omstandigheden wordt geproduceerd.

Mega-blokken bieden u de oplossing bij het scheiden en opslaan van vele materialen. Van zand tot oude metalen, van puin tot mest. De betonnen mega-blokken zijn onbeperkt herbruikbaar en snel en eenvoudig op iedere locatie plaatsbaar.

Keerwanden worden toegepast voor het overbruggen van hoogteverschillen, grond- en waterkerende faciliteiten, opslagfaciliteit voor diervoeders of bulkproducten, spatschermen bij milieu- en wasstraten en geluidschermen. Leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen (passtukken op aanvraag).

 • Service en onderhoud

Allround monteur Agro

Voor onze divisie Agro zoeken wij een Allround Monteur Agro. Kom jij ons energieke team versterken?

 • -De machines of apparatuur bij onze klanten staan in storing of moeten vervangen worden, jij als monteur van Fabiton stapt in je servicebus vol gereedschap en eventueel nieuwe onderdelen en zorgt ervoor dat je op locatie de klant kan helpen.

-Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de montage, service en onderhoudswerkzaamheden bij onze klanten op locatie
-Je kunt storingen opsporen en verhelpen zowel op mechanisch als mechatronisch gebied

-Je zorgt voor installatie van nieuwe apparatuur en vervangt hier en daar onderdelen

-Je begeleid en ondersteunt je collega's als die er even niet uitkomen of op een complexere locatie werkzaam zijn

-Je kunt de klant uitleggen wat er misgegaan is of wat je hebt vervangen, zodat de klant weer optimaal het werk kan uitvoeren

Mooie uitdagingen en projecten Competitief salaris, reiskosten en pensioenopbouw

Wat vragen wij van jou als Allround monteur Agro?

 • Je hebt een werktuigbouwkundige achtergrond en eventueel affiniteit met elektra of andere technische componenten
 • Je hebt relevante werkervaring als technisch monteur
 • Je beschikt over een VCA certificaat, is die verlopen? Geen probleem, wij zorgen dat je opnieuw ingepland wordt
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar voegt je ook makkelijk in een bestaand team
 • Je bent gewend om project gestuurd te werken
 • Het is fijn als je affiniteit hebt met de agrarische branche
 • Je bent flexibel ingesteld, het kan namelijk zijn dat je wel eens in de kost moet (een tegemoetkoming wordt natuurlijk geregeld)
 • Je spreekt uitstekend Nederlands, Fries is een pré
 • Je bent creatief, want je hebt niet altijd gelijk al het materiaal op locatie, dus voor elk probleem zorg jij voor een gedegen oplossing

• Wij bieden je een werkomgeving met prachtige en diverse projecten
• De werksfeer is informeren en je werkt met gedreven collega's, waarbij humor voorop staat
• Naast een marktconform salaris krijg je natuurlijk reiskosten en een extra onkostenvergoeding
• Wil je graag een training volgen, dan kunnen we samen met jou kijken waar de opleidingsbehoefte is, zodat je optimaal gecertificeerd je werk kan uitvoeren

Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMonteur Pompen
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.fabiton.nl/vacatures/allround-monteur-agro/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.