Allround Monteur De Boer & De Groot 30-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Allround Monteur De Boer & De Groot 30-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Allround monteur

Als allround monteur bij De Boer & De Groot maak je onderdeel uit van onze materieelafdeling. Je zorgt voor het onderhoud en reparatie van onze kranen, schepen, aanhangwagens, elektrisch handgereedschap en drijvend materieel. Ook het keuren hiervan behoort tot je takenpakket. Veel werkzaamheden voer je uit vanuit onze werkplaats in Harlingen, maar ook buiten de deur op onze projectlocaties.

Als bedrijf hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Wij houden ons momenteel dan ook veel bezig met de verduurzaming van ons materieel door de overstap te maken naar Stage-V motoren of elektrische aandrijving. Ook jij zult hier een belangrijke rol in gaan spelen.

Solliciteren?
We zien graag je CV tegemoet! Je kunt deze richten aan en mailen naar: . Vragen over de functie? Ook daarvoor kun je bij Sandra terecht, te bereiken via telefoonnummer: .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektromonteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieHarlingen, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.deboerendegroot.nl/vacatures/regio-friesland/allround-monteur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.