Allround Onderhoudsmonteur Werk en Vakmanschap 26-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Allround Onderhoudsmonteur Werk en Vakmanschap 26-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Heb jij een afgeronde technische MBO opleiding, bij voorkeur richting Elektro of Mechatronica niveau 4? Heb je kennis van PLC-besturingssystemen en ervaring in een soortgelijke functie? Lees dan snel verder, want voor een bedrijf in Bolsward zijn we op zoek naar een Allround Onderhoudsmonteur voor de Technische Dienst!

Waar kom je te werken?

Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het verwerken van textiel voor de gezondheidszorg. Samen met 450 collega’s hanteren zij het motto “Taking Care Together”, het tekent het bedrijf dan ook dat o.a. de directie zelf op een vrachtwagen rijdt, of meewerkt in de productie. Het doel van het bedrijf is samen te werken om alles slimmer, sneller en beter te doen. Dit maakt het een ontzettend leuk en uitdagend bedrijf om voor te werken.

Wat ga je doen?

Samen met het technische team borg je en optimaliseer je de beschikbaarheid van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud van het moderne, geautomatiseerde machinepark. Je lost technische storingen aan machines en installaties op van mechanische, elektrotechnische, pneumatische of hydraulische aard. Je ontwikkelt voorstellen tot verbetering of vervanging van machines en/of installaties en bent alert op de realisatie daarvan. Daarnaast voer je inspecties uit en verzorg je de bijbehorende administratie.

Wat vragen we van jou?

Voor deze veelzijdige en uitdagende functie, zoeken we iemand die:

- Een afgeronde technische MBO opleiding op niveau 4 heeft, bij voorkeur elektro en / of mechatronica;

- Werkervaring in een vergelijkbare functie heeft;

- Kennis en ervaring met PLC-besturingssystemen heeft (pré);

- Affiniteit met energietechnieken en netwerksystemen heeft;

- Bereid is tot het werken in een 2-ploegensysteem;

- Kennis en ervaring met bedrijfsonderhoudssoftware (bijv. Ultimo) heeft (pré);

- Goede contactuele eigenschappen heeft;

- Woonachtig is in het Noorden van het land (max. reistijd woon/werkverkeer 1 uur).

Wat krijg je daarvoor terug?

Met deze kans bieden we een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een dynamisch familiebedrijf waar kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Jouw inzet wordt beloond met een goed salaris (meer dan marktconform) en een compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Concreet betekent dit:

- Een salaris tussen de € 16,18 en € 21,15 bruto per uur o.b.v. een fulltime dienstverband excl. ploegentoeslag;

- 15% ploegentoeslag voor het werken in een 2-ploegensysteem;

- 5,33% eindejaarsuitkering;

- 8,33% vakantiegeld;

- Reiskostenregeling.

Ben jij die gedreven en enthousiaste teamplayer met een resultaatgerichte en flexibele instelling en goede communicatieve en sociale vaardigheden? Sta je open voor ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail vandaag nog je CV naar friesland@werkenvakmanschap.nl en krijg binnen 2 werkdagen een reactie. Werk jij binnenkort als Allround Onderhoudsmonteur?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOnderhoudsmonteur Vliegtuigmotoren
Indicatie salaris (min – max]3225 – 4215
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensfriesland@werkenvakmanschap.nl , 657801823 https://www.werkenvakmanschap.nl/vacatures/allround-onderhoudsmonteur-5/
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieBolsward, Friesland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.