Allround RVS Lasser FIB Industries 20-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Allround RVS Lasser FIB Industries 20-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

+31 (0)58 - 294 59 45

CONTACT US

Allround RVS Lasser (m/v)

Aantal uren: 40

Niveau / Opleiding: VMBO, MBO

Salaris indicatie: N.t.b.

Startdatum: In overleg

Reageren vóór: Z.s.m.

Soliciteer direct

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste (ervaren) allround gekwalificeerd TIG/MIG lasser, en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Dan is dit jouw kans! Wij zijn voor onze groeiende organisatie op zoek naar een allround RVS lasser. Ambieer jij een functie waarin je zorg draagt voor kwalitatief en kwantitatief uitstekend laswerk conform gestelde eisen door de klant op basis van tekeningen, kennis en inzichten? Is lassen voor jou het mooiste wat er is en wordt je graag uitgedaagd om de meest hoogwaardige rvs materialen te lassen? Dan ben jij wie we zoeken. · Je draagt zorg voor vervaardigen van hoogwaardig (foto)laswerk binnen de gestelde tijd; (de materialen zijn laag- en hoog gelegeerde staalsoorten en moeilijk lasbare materialen zoals CrNi, CrMo, fijnkorrelstaal, geplateerd staal, titaan, inconel, gietijzer en non-ferro metalen; · Je voert de laswerkzaamheden uit onder toezicht van de (VTW-2) meesterlasser en/of Lastechniek; · Je voert zowel handmatige als ook (semi)-geautomatiseerde lasprocessen uit; · Je zorgt voor de juiste registratie van de lasdocumentatie en identificatie; · Je ondersteunt bij de implementatie en borging van nieuwe goedgekeurde (geautomatiseerde) lasprocessen; · Je voert indien van toepassing (reparatie) laswerkzaamheden op externe locaties uit; · Je ondersteunt de afdeling Lastechniek op het gebied van uitvoering en/of problemen over de laswerkzaamheden.

Functie-eisen

· Basisopleiding: (V)MBO · Vakgerichte opleiding(en): MBO-Productietechniek niveau 2, beschikt over TIG/MIG laskwalificaties (ASME IX/EN 9606) voor rvs plaatmateriaal (FM5/6) en dikte > 3 mm · Kennis en ervaring met OP (SAW) lasproces is een pré · Aanvullende opleiding(en): VCA Basis, certificaat Hoogwerker en/of Veilig hijsen, of je bent bereid dit binnen 1 maand te behalen; · Werkervaring: minimaal 3-5 jaar ervaring in de functie van gekwalificeerd TIG/MIG lasser · Je bent zelfstandig, flexibel en zorgvuldig · Je werkt nauwkeurig en bent in staat om tekeningen te lezen; · Je werkt graag samen in teamverband;

FIB Industries staat voor:

1.

Een uitdagende functie in een hoogwaardige, technologische omgeving

2.

Een omgeving waar kwaliteit, maatwerk, innovatie en ontwikkeling centraal staan

3.

Een prettige werkomgeving, korte lijnen en een informele cultuur

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons komt werken, kun je het volgende van ons verwachten: · Onderdeel worden van een zeer ondernemend bedrijf met ambitieuze plannen; · Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring; · 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen (bij een fulltime dienstverband); · 8 % vakantiegeld; · Een goede pensioenregeling; · Interne en externe opleidingen en trainingen, om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen; · Vaste reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer; · Jaarlijkse personeels- en teamactiviteiten waarbij je collega's beter leert kennen.

Solliciteer bij

FIB industries

FIB Industries is trots een werkgever te zijn die gelijke kansen biedt voor alle (potentiële) werknemers. We omarmen diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers. We selecteren mensen die passen bij FIB Industries: professionals die daadkrachtig zijn, initiatief nemen, willen leren en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Neem de volgende stap in je carrière. Innoveer en groei mee met FIB Industries. Bij vragen of voor meer informatie over het werken bij FIB Industries kun je contact opnemen met onze collega , . Hij is telefonisch te bereiken via het nummer: . Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  • FIB Industries BV
Einsteinweg 18 8912 AP Leeuwarden NL

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLasser
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.fib-industries.com/vacatures-nl/allround-rvs-lasser-m-v/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.