Allround Schilder Service & Onderhoud Meesterschilders Friesland 09-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Allround Schilder Service & Onderhoud Meesterschilders Friesland 09-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Werken bij MSF

Wordt jij blij van afwisselend werk, waarbij je jouw passie en oog voor het schildersvak toe kan passen? Ben jij de allround duizendpoot waarvoor geen schildersklus te lastig is?

Dan zoeken wij jou!!

Als medewerker Service & Onderhoud werk je zelfstandig bij o.a. particulieren thuis, voor bijvoorbeeld het herstel van een lekkageschade. Na het afronden van dit project, ga je naar een mutatie woning van de woningstichting, voor het sausen van het plafond.

- Uitvoeren houtrotherstel - Herstellen lekkage schades - Divers mutatie onderhoud - Spackspuiten

Heb jij enige jaren ervaring als allround schilder (m/v), werk je graag zelfstandig, kan je goed met klanten overweg en denk je in oplossingen? Dan is deze functie voor jou!

Wat we bieden: - Vaste aanstelling - Verloning volgens CAO op basis van ervaring en expertises - Flexibiliteit in werk- én vakantiedagen voor een goede balans tussen werk en privé

Daarbovenop bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan: - Eigen bedrijfsbus - Pensioenopbouw volgens CAO - Daarnaast is er volop ruimte voor ontwikkeling: als jij je vaardigheden wilt uitbreiden, stimuleren we dat alleen maar. Een training, cursus of interne begeleiding? Jij bepaalt!

Over Meesterschilders Friesland
Meesterschilders is een echt Fries bedrijf met een persoonlijke en nuchtere aanpak. We zijn serieus bezig met topkwaliteit schilderwerk, maar hechten ook veel waarde aan een gezellig team en plezierige werksfeer. We zijn ambitieus en volop aan het innoveren. Kijken altijd hoe het nog beter kan: voor én achter de schermen.

Solliciteer dan vandaag nog!

Aarzel niet en neem contact op met via: met daarbij jou CV.

Bellen kan naar:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSchilder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.meesterschildersfriesland.nl/werken-bij-msf/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.