Apothekersassistent Medisch Centrum Leeuwarden 24-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Apothekersassistent Medisch Centrum Leeuwarden 24-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

MCL ziekenhuis Leeuwarden Apotheek Farmacie twee medewerkers magazijn medicatieLogo Werken bij MCL

Bereidingsassistent ziekenhuisfarmacie MCL

Salaris €2279 - €3276

Arbeidscontract 32-36 uur per week

Opleidingsniveau mbo

Salaris €2279 - €3276

Arbeidscontract 32-36 uur per week

Opleidingsniveau mbo

Ben jij gericht op de patiënt en heb je affiniteit met bereiden? Kun jij je werk goed organiseren en ben je een echte teamplayer? Wil jij onze zorg beter maken? Tijd om je te leren kennen! Kom werken als bereidingsassistent ziekenhuisfarmacie bij #teamMCL.

Jij bij MCL

Als bereidingsassistent ziekenhuisfarmacie ben je verantwoordelijk voor het bereiden van steriele en niet-steriele geneesmiddelen op voorraad en voor de individuele patiënt, aan de hand van gestandaardiseerde voorschriften. Dit is binnen ons ziekenhuis een belangrijke taak in onze patiëntenzorg. Dankzij jou en je collega's weten we dat patiënten de juiste medicatie krijgen.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een dienstverband bij het MCL: je krijgt een dienstverband voor 32-36 uur per week voor de duur van een jaar (aantal uren in overleg), met de bedoeling dat na dit jaar de arbeidsovereenkomst wordt omgezet in onbepaalde tijd. Je functie is conform Cao Ziekenhuizen. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in FWG 35, en wanneer je allround wordt (incl. bereikbaarheidsdiensten) dan word je ingeschaald in FWG 40.
  • Arbeidsextra's: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk voorwaarden.

Jouw afdeling en collega's

De afdeling bereidingen is onderdeel van de ziekenhuisfarmacie van het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Het enthousiaste en kundige bereidingsteam bestaat uit 16 bereidingsassistenten, 2 farmaceutisch medewerkers, een en een ziekenhuisapotheker.
Binnen het MCL regelt de ziekenhuisfarmacie de specialistische farmaceutische patiëntenzorg van het MCL, Noorderbreedte en een aantal andere gezondheidsinstellingen in de regio. De ziekenhuisfarmacie is GMP‑z gecertificeerd en bestaat uit een backoffice (administratie, bereidingen, laboratorium en magazijn) en een frontoffice (Klinisch Farmaceutische Dienstverlening (KFD)).

Jouw kennis en ervaring:

  • Je bent in het bezit van een mbo-diploma niveau 4, bij voorkeur als apothekersassistent of je studeert binnenkort af en hebt affiniteit met bereiden
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de GMP-z of andere kwaliteitssystemen
  • Je bent bereid om relevante nascholing te volgen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelApothekersassistent
Indicatie salaris (min – max]2279 – 3276
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcl.nl/vacatures/bereidingsassistent-ziekenhuisfarmacie-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.