Assistent Manager SPORT 26-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Assistent Manager SPORT 26-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

sportpleats sportschool leeuwarden

Bootcamp

Volwassenen

Op locatie

Cursussen

Praktisch

Bootcamp

Volwassenen

Op locatie

Cursussen

Sharing would be great!

0

Times shared

24 mei 2024

in uncategorised

De Sportpleats verzorgt bootcamplessen voor volwassenen en kinderen. Dit doen we rondom de Techumerpleats en elke maandagavond in Wergea. Onze leden komen uit heel Leeuwarden, Goutum en omliggende dorpen. Ook geven we veel lessen op locatie, denk aan bedrijven, verenigingen, basisscholen, naschoolse opvang, etc. Daarnaast bieden we zwangerschapscursussen aan ( ZwangerFit ).

We zijn op zoek naar versterking! Lijkt het jou wat om als Assistent Manager samen met de huidige manager/eigenaar en trainers het gezicht te worden van de Sportpleats?

We zoeken iemand die samen met de rest van het team ervoor zorgt dat de klanten tevreden zijn en dat alles op rolletjes loopt. In deze veelzijdige functie ben jij verantwoordelijk voor een groot deel van de operationele zaken. Zo ben je verantwoordelijk voor de communicatie met trainers en klanten. Ook zorg je voor praktische zaken zoals het rooster en de bezetting hiervan en het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Tot slot vinden we het fijn dat je in staat bent om zelf bootcamptraining te geven, bijvoorbeeld als invaller bij afwezigheid van een trainer of voor een les op locatie.

Het gaat om zo'n 2 tot 4 uur per week. Dit is afhankelijk van de taken die je uitvoert en kan per week verschillen. De lessen zijn op locatie; alle andere werkzaamheden kun je thuis uitvoeren.


Functie-eisen:

 • In deze functie ga je veel met mensen om: trainers, klanten, opdrachtgevers, en nog veel meer. Daarom is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift) beschikt.
 • Met vragen, opmerkingen en verzoeken ga je zorgvuldig om en je bent in staat om dit zelfstandig af te handelen.
 • Om te zorgen dat alles op rolletjes loopt, ben je steeds bezig met signaleren en organiseren. Is er plotseling iemand ziek en moet er een invaller komen? Jij bent in staat om dit op te lossen.
 • Je hebt veel affiniteit met fitness/sport en ervaring met het geven van groepslessen. We vinden het belangrijk om in te spelen op de wensen van onze klanten, dus het aanpassen of omzetten van de lesinhoud is voor jou geen probleem. Je toont interesse in onze klanten, bent enthousiast en weet dit over te brengen op anderen.
 • Jij hebt oog voor verbetering en bent ondernemend. Als jij mogelijkheden ziet om dingen beter te doen of een leuk evenement te organiseren, dan neem je hiervoor initiatief.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.

Wat wij bieden:

 • De functie van Assistent Manager is nieuw bij de Sportpleats. Je hebt dus veel eigen inbreng om deze functie vorm te geven. Jij bent vooral verantwoordelijk voor de operationele zaken, dus je hoeft je niet druk te maken om het werven van leden en krijgt ook zeker geen targets Andere taken oppakken, zoals beheer social media, ontwikkelen van nieuwe diensten etc. etc. is zeker bespreekbaar.
 • Je kunt zo vaak als je wilt gratis meedoen aan onze lessen en we voorzien je van bedrijfskleding.
 • We geven je een marktconform salaris. Bij voorkeur ben je een zzp-er en factureer je ons, maar ook andere constructies zijn bespreekbaar.

Ben jij de sportieve Assistent Manager die wij zoeken? Stuur dan jouw CV met motivatie uiterlijk 6 juni op naar . Je kunt deze richten aan dhr. M. Zantema. Voor inhoudelijke vragen kun je ook contact opnemen met M. Zantema via .

De Sportpleats Molkenkelder 2 8941 AJ Leeuwarden

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCombinatiefunctionaris
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://sportpleats.nl/vacature-assistent-manager/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.