BBL Leerling Servicemonteur Werk en Vakmanschap 14-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. BBL Leerling Servicemonteur Werk en Vakmanschap 14-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ben jij een koffieliefhebber met een passie voor techniek? Wil je werken en leren tegelijkertijd? En richt jij je op de Elektrotechniek of Mechatronica? Dan is dit jouw kans! Wij zijn voor een toonaangevend bedrijf in de koffiebranche per direct op zoek naar een BBL Leerling Servicemonteur!

Waar kom je te werken?

Dit toonaangevende bedrijf, westelijk gelegen in de provincie Friesland, is gespecialiseerd in hoogwaardige koffiemachines voor zowel de horeca als het bedrijfsleven. Het bedrijf is van enorm belang voor de regio, neemt een vooraanstaande plaats in haar branche in, heeft een goede naam en is financieel gezond. Het betreft een klein bedrijf waar de werknemers elkaar goed kennen en waar je, ook als BBL Leerling, zeker geen nummer gaat zijn. Een familiebedrijf wat al meer dan honderd jaar van generatie op generatie doorgegeven is en wat ook zo zal blijven. Je maakt echt deel uit van de organisatie en draagt vanaf dag één je beste steentje bij. Je wordt onderdeel van de groep met Servicemonteurs wat op dit moment uit vier ervaren krachten bestaat. Om deze groep uit te breiden en de kennis en kunde alvast over te brengen op de nieuwe generatie, is het bedrijf op zoek naar een BBL Leerling die het werken en leren graag combineert.

Functieomschrijving

Als BBL Leerling Servicemonteur werk je vier dagen per week bij onze opdrachtgever en ga je één dag per week naar school. Je leert alles over het onderhouden, repareren en installeren van koffiemachines. Onder begeleiding van ervaren monteurs ontwikkel je jezelf tot een vakbekwame servicemonteur met kennis van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de koffiebranche. Je begint je opleiding in de werkplaats van het bedrijf waar alle dagen mensen aanwezig zijn om je te begeleiden en je op weg te helpen. Wanneer dit goed gaat en je al wat meer weet, ga je met een servicemonteur mee in de service bus. Je werkgebied bestaat uit Noord Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Noord-Holland, maar omdat de servicemonteurs verspreid wonen komt het niet alle dagen voor dat je ook in al deze gebieden werkzaam gaat zijn.

Je werkzaamheden op een rijtje:

 • Installeren van nieuwe koffiemachines bij klanten;
 • Uitvoeren van preventief onderhoud en reparaties aan koffiemachines;
 • Diagnoses stellen en storingen verhelpen;
 • Adviseren van klanten over het gebruik en onderhoud van koffiemachines;
 • Bijhouden van servicerapporten en administratie.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een VMBO-diploma en gaat een BBL opleiding volgen (of je volgt deze al) richting Elektrotechniek of Mechatronica, minimaal op MBO niveau 3;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Heerenveen/Leeuwarden (pre);
 • Je bent bereid om consignatiedienst te draaien, ongeveer eens in de 4 weken;
 • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en representatief;
 • Je hebt een proactieve houding en kunt zelfstandig werken;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een leerwerktraject met veel afwisseling en verantwoordelijkheid;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding waarbij wij je boeken en schoolgeld betalen;
 • Begeleiding door ervaren monteurs;
 • Een gezellige en informele werksfeer;
 • Goede doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Salaris vanaf € 6,04 (bij 18 jaar) tot € 13,27 (21 jaar) bruto per uur;
 • Mogelijkheid om na het succesvol afronden van de opleiding een vast dienstverband te krijgen.

Heb je interesse in deze mogelijkheid? Of heb je wellicht nog vragen? Neem beide keren contact met ons op of stuur meteen je CV naar friesland@werkenvakmanschap.nl! Je krijgt binnen een werkdag een reactie zodat je snel meer duidelijkheid hebt. Na een kennismaking met Werk en Vakmanschap ga je op gesprek bij het bedrijf en wie weet werk jij binnenkort al als BBL Leerling Servicemonteur!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelServicemonteur Grootkeukentechniek
Indicatie salaris (min – max]1046 – 2300
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensfriesland@werkenvakmanschap.nl , 657801823 onbekend
Type contractLeer-werk overeenkomst
BrancheTechniek
LocatieBolsward, Friesland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.