Begeleider 's Heeren Loo Zorggroep 31-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Begeleider ’s Heeren Loo Zorggroep 31-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo Werken bij 's Heeren Loo

 • Ik ben...
  • Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)
  • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)
  • Alles over Werken en leren
Logo Werken bij 's Heeren Loo

Begeleider

''Begrijp jij dat ik soms gefrustreerd ben omdat ik niet meer ben wie ik vroeger was? Help en ondersteun je mij mijn leven weer op te pakken? Werk je graag samen in een team vol met toppers?'''

In het kort

 • Sneek
 • 20 tot 28 uur
 • 2393 tot 3360 euro
 • nr. 15146

Je kunt reageren t/m 09-06-2024

Jouw recruiter

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Je gaat werken als begeleider in ons wooncentrum in Sneek. Het wooncentrum Sneek van 's Heeren Loo De Noorderbrug staat op een prachtige locatie nabij het water. Er wonen in het wooncentrum cliënten van 36 jaar en ouder. De cliënten hebben ziektebeelden die variëren van niet-aangeboren hersenletsel (NAH) tot spierziekten en chronische aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel. De cliënten binnen deze doelgroep hebben een zwaardere zorgbehoefte. Zo wonen er cliënten die met name qua gedrag en op het cognitieve vlak begeleiding nodig hebben. Maar zijn er ook cliënten die veel verpleegkundige zorg nodig hebben.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wie ga je helpen?

Je gaat zorg en begeleiding geven aan volwassen cliënten met NAH, spierziekte of aandoeningen aan het centrale zenuwstelstel. Onze cliënten hebben te maken gehad met een breuk in hun levenslijn. En deze breuk is onomkeerbaar. Dat betekent dat zij nu een ander leven hebben dan voor het moment van deze breuk. Dat was een leven met relaties, levenspatronen en verwachtingen voor de toekomst. Door de blijvende hersenschade kunnen er problemen zijn op zintuigelijk, motorisch, cognitief en psychologisch gebied. Jij begrijpt dit en kan je inleven in de betekenis van NAH voor de cliënt en zijn verwanten. Met jouw manier van ondersteunen en begeleiden zorg je ervoor dat de cliënt weer vertrouwen krijgt in zichzelf.

Hoe ga je helpen?

In de functie begeleider ga je zorg en begeleiding bieden volgens een met de cliënt samengesteld plan. Je ondersteunt en assisteert bij de lichamelijke verzorging van cliënten en overige algemene dagelijkse levensverrichtingen. Belangrijk in jouw werk is het contact met de cliënt. Vanuit respect en begrip ga jij om met de cliënt, die soms naast het ziektebeeld complexe bijkomende problematiek heeft. Je werkt samen, in een multidisciplinair team, met onder andere divers geschoolde begeleiders, gedragswetenschapper, verpleegkundigen, gastvrouw/heer en een manager zorg.

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2393 euro en 3360 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatieprocedure

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als ?

Bel, app of mail met (recruiter) op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2393 – 3360
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/begeleider-1077369

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.