Beveiliger Toezicht Bouw Dienst Facilicom 01-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Beveiliger Toezicht Bouw Dienst Facilicom 01-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Beveiliger Toezicht Bouw Dienst Justitiële Inrichting Leeuwarden

Als beveiliger toezicht bouw bij DJI Leeuwarden zorg jij voor de veiligheid binnen en buiten de penitentiaire inrichting. Ga direct fulltime aan de slag. Trigion. De veilige keuze.

30 tot 36 uur per week

€ 16,01 - € 19,08 per uur

Beveiliger Toezicht Bouw Dienst Justitiële Inrichting Leeuwarden

30 tot 36 uur per week

€ 16,01 - € 19,08 per uur

Functieomschrijving

Afwisselend en uitdagend is je baan als beveiliger bij Trigion zeker. Op deze unieke werklocatie bij Dienst Justitiële Inrichtingen ben jij als toezichthouder van grote waarde. Trigion staat niet voor niets voor 'de veilige keuze'. De veiligheid van medewerkers, gedetineerden en bezoekers van de penitentiaire inrichting Leeuwarden ligt in jouw handen. Jij maakt het verschil door bij dreigende situaties op de juiste manier te reageren. Naast je kennis van de theorie luister je ook naar je onderbuikgevoel. Je treedt daadkrachtig op als dat nodig is. Zorgen dat iedereen veilig is en zich ook zo voelt is jouw kerntaak. Eenzijdig is je werk in de beveiliging nooit. Verantwoordelijk is het wel. Bij deze penitentiaire inrichting draai je doordeweekse dagdiensten. Als Toezichthouder houd je je hoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:

 • Controle van goederen. Je zorgt ervoor dat alleen toegestane goederen de inrichting binnenkomen en verlaten.
 • Bouwtoezicht en begeleiding van externe partijen die werkzaamheden komen verrichten.
 • Preventief handelen. Jij hebt een neus voor opvallende of gevaarlijke situaties en grijpt al in voordat er echte problemen ontstaan.

Wat je krijgt

Een baan met zekerheid: in ons stabiele familiebedrijf zijn de zaken goed geregeld en hebben we oog voor elkaar. Zo kun je rekenen op:

 • Een bruto-uurloon tussen de € 16,01 - € 19,08, volgens de cao Particuliere Beveiliging en afhankelijk van je ervaring.
 • Een jaarcontract en bij goed functioneren een vast contract.
 • 13 keer salaris per jaar.
 • Onregelmatigheidstoeslagen, waardoor je salaris flink kan oplopen.
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het ov reist of € 0,18 per km (vanaf 9 km).
 • Pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
 • Uniform- en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt toegang tot online trainingen van de Trigion Academie.

Wie je bent

Met jouw enthousiasme sta je medewerkers, klanten en bezoekers vriendelijk te woord. Je durft mensen ook aan te spreken en daadkrachtig op te treden als dat nodig is. Dankzij jouw nieuwsgierigheid en alerte houding herken je opvallende situaties snel, waardoor je weet in te grijpen voordat een situatie uit de hand loopt. Natuurlijk houd je gevoelige informatie voor je en neem je zelf het initiatief om actief te beveiligen. Daarnaast:

 • heb je het mbo-diploma Beveiliger 2.
 • heb je minimaal 1,5- 2 jaar ervaring in de beveiliging.
 • heb je een rijbewijs en eigen vervoer.
 • ben je woonachtig binnen 50km vanaf Leeuwarden.
 • spreek je goed Nederlands. En Engels op basisniveau: in stressvolle situaties kun je de juiste instructies in het Engels geven.

Solliciteer interactief via onze game!

Wij zijn benieuwd naar jou! Daarom solliciteer je bij Trigion zonder cv of brief. Hoe dan wel? Via een game! Hierin krijg je in 20 minuten korte video's te zien en vragen over het werk als beveiliger bij Trigion. Na afloop weet je precies hoe het is om bij ons aan de slag te gaan én hebben wij een eerste indruk van jou.

Heb je de game afgerond? Dan nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op.

Tot slot

 • Je kunt alleen solliciteren als je geen strafblad hebt.
 • Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Noël van Gijzel

Ik kom graag met je in contact.

 • Stuur mij een appje

Geen Beveiliger 2 diploma?


Wil jij graag in de beveiliging werken, maar jij geen opleiding beveiliger niveau 2? Bekijk dan een van onze Beveiliger in opleiding functies .

Gerelateerde blogs

Hoe is het om te werken als beveiliger bij Trigion?

vertelt over haar werk als beveiliger bij Trigion. In 2016 is ze bij Trigion gaan werken en voelt zich hier helemaal thuis.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeveiliger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)30 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijfacilicom.nl/vacatures/a0wQs000002ccpVIAQ/Beveiliger-Toezicht-Bouw-Dienst-Justitiele-Inrichting-Leeuwarden

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Winsum: