Bijbaan in de zorg Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Bijbaan in de zorg Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Heb jij je propedeuse HBO-V op zak en wil je een leuke bijbaan die ook nog eens lekker verdient? Bij Maandag® mag je aan de slag als Verzorgende IG bij verschillende organisaties en instellingen. Bijverdienen, heel veel ervaring doen én leuke collega’s ontmoeten: zeg daar maar eens nee tegen.

Als Verzorgende IG ben je tijdens je bijbaan in de zorg bezig met verzorgende handelingen als het wassen en aankleden van cliënten. Van opstaan, wassen en aankleden tot eten. Maar je mag ook bepaalde verpleegtechnische handelingen uitvoeren zoals injecteren, maagsondes inbrengen en katheteriseren. Daarnaast gaat het natuurlijk ook om het welzijn van je cliënten. Dus doe je samen een spelletje, maak je een wandeling of ben je gewoon een luisterend oor als dat nodig is. Via Maandag® kun je ervaring opdoen op verschillende afdelingen. Zo zorg je op de afdeling PG voor ouderen met psychische stoornis zoals dementie. En help je op de afdeling somatiek ouderen met chronische lichamelijke aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten of nierfalen.

Wat het extra interessant maakt, is dat je via Maandag® bij verschillende opdrachtgevers aan de slag kunt. Je werk is dus nooit hetzelfde. Je neemt je eerdere ervaringen en kennis mee naar een volgende werkplek waar je weer nieuwe dingen leert in een andere omgeving. Zo leer je steeds weer nieuwe dingen in de praktijk en werk je ondertussen ook nog eens aan je cv. Mooier kan niet toch?

Wat biedt Maandag® jou?

  • Een goed salaris tot wel € 3.025,81 voor 36 uur.
  • Zelf je werktijden bepalen.
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding van 21 cent per km.
  • Opbouw van vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen.
  • Zoveel trainingen als je wil via de Maandag® Academy

Functie eisen

Ook al heb je misschien nog niet heel veel werkervaring, toch ben je al super enthousiast voor een bijbaan in de zorg. Je staat graag klaar voor patiënten, maar ook stevig in je schoenen. Je kunt goed samenwerken met collega’s en professionals van verschillende disciplines binnen een zorgteam. Je bent nieuwsgierig, proactief en je hebt een positieve instelling. Wat we verder van je vragen is het volgende: 

  • Minimaal je propedeuse HBO-V.
  • Minimaal 16 uur beschikbaar.
  • Leergierig en gemotiveerd.

Over het bedrijf

Voor verschillende organisaties en instellingen in de regio zijn we op zoek naar studenten die geïnteresseerd zijn in een bijbaan in de zorg. Een ideale kans om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers en je cv verder uit te breiden. Dus als jij goed aangeeft wat jouw wensen zijn, dan weet je zeker dat je via Maandag® altijd aan de slag kunt in een job die helemaal bij je past. Alles is mogelijk. En ook nog eens bij jou in de buurt.

Bij Maandag® doen we er alles aan om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Onze professionals zijn ambitieuze mensen en ondernemende types. Ze zijn nieuwsgierig en houden van verandering op z’n tijd. Ze zijn altijd in voor nieuwe ervaringen en krijgen energie van een uitdaging. Heb jij hier ook zin in? Bij Maandag® zorgen we dan goed voor jou. Met interessant en afwisselend werk dat past bij je capaciteiten, ambities en voorkeuren. En volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met zoveel trainingen en cursussen als je wil via de Maandag® Academy.

Word je nu al enthousiast en lijkt een bijbaan in de zorg écht iets voor jou? Dan willen we zeker met je kennismaken. Solliciteer meteen. En wie weet krijg je straks net zoveel zin in maandag als wij. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Bijbaan in de zorg die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2400 – 3100
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 24
Contactgegevensdemi.rooze@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractBijbaan
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108185981?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.