Bijbaan naast je HBO-V opleiding Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Bijbaan naast je HBO-V opleiding Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Met je propedeuse opzak als verzorgende IG aan de bak!

Je volgt de opleiding HBO-Verpleegkundige maar wilt naast je studie graag ervaring op doen. Je hebt je propedeuse behaalt en bent er klaar voor om als verzorgende IG aan de slag te gaan. Een mooie kans om alles wat je tot nu toe geleerd hebt, als verzorgende IG in de praktijk uit te oefenen. Bij Maandag bieden wij jou deze mogelijkheid. Dit kan zowel in de thuiszorg als in een verzorg- en verplegingshuis. Als verzorgende IG zijn jou taken het dagelijks verzorgen, enkele verpleegtechnische handelingen, afhankelijk van jouw bevoegdheden en het welzijn van de cliënten behoren ook tot jou verantwoordelijkheid.

Ben jij Leergierig, gemotiveerd en kan je niet wachten om jouw bijdrage in de zorg te leveren. Dan kan ik niet wachten om met jou kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Taak omschrijving:

 1. Verlenen van basiszorg: Je helpt cliënten met persoonlijke verzorging zoals wassen, aankleden en eten. Je zorgt ervoor dat zij zich comfortabel en veilig voelen.
 2. Uitvoeren van verpleegtechnische handelingen: Je bent bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van injecties, wondverzorging, het toedienen van medicatie, het aanleggen van infusen, enzovoort.
 3. Observeren en rapporteren
 4. Begeleiden van cliënten
 5. Samenwerken in een team
 6. Registratie en administratie
 7. Onderhouden van hygiëne en veiligheid

Wat bieden wij:

 • Een salaris tussen de €2199,49 en €3025,81 o.b.v. 36 uur en ervaring;
 • ORT;
 • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,21 per kilometer;
 • Opbouw van pensioen, vakantiegeld en vakantie dagen.;
 • Persoonlijke begeleiding door je Recruiter en Accountmanager;
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelingen? Bij ons kun je gratis trainingen en cursussen volgen via de Maandag® Academy.

Functie eisen

 • Propedeuse HBO-Verpleegkunde
 • Leergierig en gemotiveerd
 • Minimaal 16 uur beschikbaar

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Bijbaan naast je HBO-V opleiding die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]1800 – 2700
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)8 – 24
Contactgegevensdemi.rooze@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108174011?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.