Binnenstadmanager 68801157 26-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Binnenstadmanager 68801157 26-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Aldus een enthousiaste , de van de waterpoortstad. Hij heeft ervaring in een soortgelijke functie in Assen, is actief in de organisatie van evenementen, is zelf ook ondernemer, geeft trainingen over Retail 3.0, lezingen over trends en noemt zichzelf een netwerker en verbinder. Een veelzijdig persoon voor een uitdagende functie.

'We hebben een schaap met vijf poten nodig', volgens Bas Hollenberg van Vereniging Ondernemend Sneek. 'We moeten, vanwege alle (digitale) ontwikkelingen reageren, anticiperen én de binnenstad aantrekkelijk maken en houden. Hiervoor hebben we een betrokken binnenstadmanager nodig. Een echte aanjager die enthousiasmeert, kansen ziet, verbindt, organiseert, creativiteit meebrengt en de binnenstad laat bruisen en bloeien. Met denken we de ideale binnenstadmanager te hebben gevonden'.

is op 16 april begonnen in zijn rol als binnenstadmanager van Sneek en vervangt Rudolf Dijkstra. Rudolf zal Jan Gerbrand tot 1 mei begeleiden waarna hij zich volledig kan richten op zijn vastgoed ontwikkelbedrijf Capacitas Advies.

Jan Gerbrand is elke dinsdag in Sneek aanwezig. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u een e-mail sturen naar .

Van naast elkaar werken naar samen ondernemen

Secretariaat

Vereniging Ondernemend Sneek Postbus 464 8600 AL Sneek

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManager Retail
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ondernemendsneek.nl/actueel/nieuws/jan-gerbrand-krol-nieuwe-binnenstadmanager-sneek

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.