Brugwachter Tempo-Team 07-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Brugwachter Tempo-Team 07-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Voor het zomerseizoen zoeken wij in ons provinciaal team Brug en Sluisbediening een brug- en sluiswachter voor verschillende bruggen in de Provincie Friesland. Als brug- en sluiswachter ben je verantwoordelijk voor de bediening van je eigen brug/sluis. Hiermee kom je veel in contact met verschillende mensen. Denk hierbij aan collega's, verkeersleiding en natuurlijk vaar- en weggebruikers. Je wisselt met hen informatie uit over de verkeerssituatie, de verkeersafwikkeling en over de maatregelen die je hebt getroffen. Zo dragen we bij om alle vaart met plezier over de Friese wateren te laten varen.

Wat bieden wij jou
 • 12% toeslag over alle gewerkte uren!
 • Reiskostenvergoeding van € 0,22 vanaf de 6e km!
 • Werken aan het water in de zomer!
 • 3 diensten per week van 10 uur!
 • Je bouwt een 13e maand op over elk gewerkte uur!
 • Werken binnen de Overheid!
Wie ben jij

Als brug- en sluiswachter ben je verantwoordelijk voor een veilige en vlotte doorstroming van het scheepvaart en wegverkeer.

Hiervoor zoeken wij iemand die:

 • Minimaal MBO 2 werk- en denkniveau heeft;
 • Zichzelf verstaanbaar kan maken in de Duitse taal;
 • Module Marifonie en module brug op afstand wil volgen via de Provincie Friesland.
Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor een veilige en vlotte, publieksgerichte en milieubewuste doorstroming van het scheepvaart- en wegverkeer.

 • Dit gebeurt met of zonder behulp van camera’s (op afstand) van meerdere complexe of grotere objecten als bruggen, sluizen en vanaf een (centrale) bedienplek. In dit geval in Stavoren.
Waar ga je werken

Voor ons provinciaal team Brug en Sluisbediening (PW-BSB) zijn we op zoek naar gedreven collega’s in het bedienen van provinciale bruggen, maar ook bruggen voor derden. De diverse bruggen worden zowel solitair als ook op afstand bediend. Je bent een doener en een teamplayer, hebt kennis en ervaring met procedures en communicatiemiddelen en wilt een positieve bijdrage aan de maatschappij leveren binnen een veelzijdig en hecht team.

Sollicitatie

Hebben we je interesse nog altijd te pakken? Solliciteer dan via de button!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBrugwachter
Indicatie salaris (min – max]14 – 14
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)30 – 30
Contactgegevensoverheidfriesland@tempo-team.nl , 058-2336907 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/LkhGUAL21S6bjL2diMKZ

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.