Christelijke Studentenvereniging VGS-Nederland 17-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Christelijke Studentenvereniging VGS-Nederland 17-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

CHRISTELIJKE STUDENTENVERENIGING LEEUWARDEN

IT IELDE

Contact
Pilotenspel 7
8923BE
Leeuwarden

Wij zijn GHBOV It Ielde uit Leeuwarden! Een vereniging waar ruimte is voor vriendschap, gezelligheid maar ook zeker diepgang. Elke woensdagavond eten we in kleine groepen om vervolgens gezamenlijk de bijbel open te slaan en te praten over het geloof en bijbehorende vraagstukken. Hiernaast hebben we een aantal keer per jaar een christelijke thema-avond met een spreker en eens per jaar een toerustingsweekend en een studentendienst.

Binnen de studentenvereniging leer je snel nieuwe mensen kennen, waarmee je samen geniet van geweldige feesten en (spontane) activiteiten zoals een kamp, liftrace en nog veel meer!

Naast dat we christelijk actief zijn, wordt er ook aandacht besteed aan studentikoziteit en amicaliteit. Elke week staan we met z'n allen in onze sociëteit om de beste feestjes te vieren! Immers, gezelligheid kent geen tijd!

Verder biedt de vereniging ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door inzet in verschillende commissies is het mogelijk jezelf breder te ontwikkelen naast je studie.Met tien verenigingshuizen in dezelfde wijk is gezelligheid slechts een paar stappen van je verwijderd. Kom gerust een keer bij ons langs, de koffie loopt en het bier staat koud!

Verenigingen


Contact

Stadionlaan 89
3583 RC Utrecht
tel:
E-mail:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSecretaris
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vgs-nederland.nl/christelijke-studentenvereniging-leeuwarden-it-bernlef-ielde/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.