Cliëntondersteuner Helpende Plus Kwadrantgroep 24-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Cliëntondersteuner Helpende Plus Kwadrantgroep 24-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo HHPalet

Aa

Cliëntondersteuner / Helpende Plus Harlingen

Harlingen

Parttime

MBO-2

2.339 - 2.928

Kruimelpad

 1. Cliëntondersteuner / Helpende Plus Harlingen

Wil jij als helpende plus / cliëntondersteuner meer aandacht kunnen geven aan jouw cliënten? Denk jij in mogelijkheden en durf jij initiatief te nemen? Ga dan aan de slag bij het Volledig Pakket Thuis van de thuiszorg in Harlingen!

In het kort

Vast contract

€ 2.339 - € 2.928

16 - 24 uur per week

Meer aandacht/tijd voor de cliënt

Wat ga je doen?

Als helpende plus / cliëntondersteuner ga jij ondersteunende werkzaamheden uitvoeren bij de cliënt thuis. Denk hierbij aan het begeleiden, stimuleren, ondersteunen bij en/of overnemen van lichamelijke verzorgende taken zoals het wassen, aankleden, aantrekken van elastische steunkousen, het aanreiken van medicatie en het toezien op inname. Daarnaast onderneem je samen met de cliënt welzijnsactiviteiten die aansluiten bij de behoefte en interesse van de cliënt, waaronder bijvoorbeeld: de krant lezen, spelletjes, wandelen, uitjes, boodschappen doen. De zorg verricht je volgens het zorgplan en op aanwijzing van de cliëntcoach. Je verricht huishoudelijke werkzaamheden, waaronder schoonmaken, de was doen en eventueel koken. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt en neemt over waar nodig. Je signaleert veranderingen bij de cliënt, rapporteert hierover en stemt af met de cliëntcoach. Tijdens je werk kun je ook altijd terugvallen op de cliëntcoach of collega's verzorgende IG van de thuiszorg.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag in het Volledig Pakket Thuis (VPT) -team in Harlingen. Het VPT-team zorgt voor mensen die een WLZ-indicatie hebben in de thuissituatie. Veel van de cliënten hebben een vorm van dementie of om een andere redenen behoefte aan structuur in de dag, ondersteuning bij de eigen regie en autonomie. Dit betekent dat jij als helpende plus / cliëntondersteuner verantwoordelijk bent voor zowel de zorg, begeleiding, welzijnsactiviteiten en huishoudelijke werkzaamheden. Doordat de cliënten een WLZ-indicatie hebben, kun je meer aandacht en tijd besteden aan/bij de cliënten dan in de reguliere thuiszorg.
Als cliëntondersteuner in Harlingen maak je onderdeel uit van een team wat bestaat uit een cliëntcoach en een aantal Helpende plus / cliëntondersteuners. Daarnaast is er een wijkverpleegkundige betrokken bij het team. De cliënten wonen in de hele gemeente Harlingen en je bezoekt hen met je eigen auto. Je wordt zowel overdag, 's avonds als in het weekend ingepland.

Het VPT-team is onderdeel van Palet. Palet biedt in iedere fase van het leven zorg en ondersteuning. Van huishoudelijke hulp tot volledige verzorging, verpleging en specialistische zorg. Thuis of in één van onze woonzorgcentra. Het in hun kracht brengen van mensen en hun sociale omgeving zodat zij zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen houden, staat bij ons voorop.
Palet is onderdeel van KwadrantGroep. KwadrantGroep bestaat uit sterke merken waaronder de zorgbedrijven Elkander, De Friese Wouden, Palet, KwadrantGroep Hulp en servicepakket MeiJo.

Dit ben jij

Jij gaat in het VPT-team zelfstandig aan de slag. Je bent daarom niet bang om initiatief te nemen en om jouw nieuwe ideeën te bespreken met collega's. Ondanks dat je zelfstandig je route werkt, weet je bij belangrijke situaties jouw collega's te vinden om samen te werken. Verder:

 • Ben je in het bezit van een diploma Helpende Plus. Als je wel een Helpende diploma hebt, maar het Plus keuze-onderdeel nog niet en je bent bereid bent om dit te behalen, nodigen we je ook uit om te solliciteren;
 • Beschik je over een eigen auto;
 • Ben je digitaal vaardig: werken met een tablet of nieuwe digitale systemen is voor jou geen probleem;
 • Zie en herken je de behoeften en interesses van de cliënt en kom je zelf met ideeën om hier invulling aan te geven;
 • Ben je gemakkelijk in de omgang, kun je je goed verplaatsen in een ander, ben je sociaal vaardig en in staat oprechte aandacht te geven, waarbij je de cliënt centraal stelt;
 • Ben je in staat om zorg en ondersteuning af te stemmen met het netwerk van de cliënt, de cliëntcoach en de wijkverpleegkundige.

Waarom KwadrantGroep?

 • Je salaris is afhankelijk van je opleiding en werkervaring en ligt tussen € 2.339 tot € 2.928 (bij 36 uur, cao VVT, FWG 25);
 • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd;
 • Je kunt aan de slag voor 16 tot 24 uur per week, dat bepalen we graag in overleg met jou;
 • 237 verlofuren op fulltime basis (36 uur per week);
 • Plus nog veel meer voordelen, zoals reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en leuke extra's met belastingvoordeel zoals sportabonnement, fiets en verschillende cadeaubonnen.

Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton. Zodra we een nieuwe collega hebben gevonden, sluiten we deze vacature.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Plus
Indicatie salaris (min – max]2339 – 2928
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieHarlingen, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kwadrantgroep.nl/werken-bij/vacatures/clientondersteuner-helpende-plus-harlingen-0

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.