Contractbeheerder WoonFriesland 18-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Contractbeheerder WoonFriesland 18-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo WoonFriesland

36 Uren per week

28 05 2024 Reageren voor

€ 3.748 - € 4.727 Salarisindicatie

Over de functie

Het is acht uur 's ochtends als jij je laptop opstart. Na het checken van je mail, bel je met een installateur voor jullie maandelijks overleg. Samen bespreken jullie de voortgang van het contract. De installateur geeft aan dat er regelmatig bewoners niet thuis zijn, ondanks dat ze vooraf een brief in de bus hebben gekregen. Je belooft dit op te pakken. Ook bespreken jullie het overzicht van de gemaakte kosten in de afgelopen maand. Om half tien stap je in de auto op weg naar het hoofdkantoor in Grou, waar om 10.00 uur de koffie klaarstaat tijdens het teamoverleg met je collega's van Inkoop en Contractbeheer. Met elkaar bespreken jullie de voortgang van diverse projecten en nemen jullie de planning onder de loep. Na de lunch bel je met een leverancier over de levertijden van bepaalde onderdelen, schuif je aan tafel bij de beheerder van de meerjarenonderhoudsplanning en bel je tot slot met een leverancier over de offerte-aanvraag die je onlangs de deur uit deed. Met een glimlach trek je aan het einde van de werkdag de deur achter je dicht.

Voor team Inkoop zijn wij op zoek naar een enthousiaste contractbeheerder. Jij houdt je bezig met contracten met betrekking tot installatietechnisch onderhoud en coördineert en ondersteunt de werkzaamheden die nodig zijn voor het voorbereiden en inkopen van planmatig onderhoud. Daarbij werk je nauw samen met nog één collega contractbeheerder en drie inkopers.

Als contractbeheerder houd jij je bezig met contractbeheer en contractmanagement. De inkoop van de contracten doet een collega-inkoper. Jij levert de input en ondersteuning aan je collega's voor de nieuw af te sluiten contracten. Jij bent aanwezig bij de inkoopgesprekken en biedt administratieve ondersteuning. Contracten worden door jou en je collega contractbeheerder opgesteld.

Je voorziet onze interne organisatie van voldoende inzicht in lopende contracten/contractafspraken.

Hierdoor werk je veel samen met onze opzichters, mutatie inspecteurs en wijkconsulenten. Je bent vanuit onze organisatie het aanspreekpunt voor onze leveranciers.

Daarnaast houd jij je onder andere bezig met:

 • Signaleren van mogelijke verbeteringen en in afstemming met onze inkopers optimaliseren van de inhoud van de contracten
 • Contact met de toezichthouders over de geleverde kwaliteit
 • Bijhouden van contractafspraken en sturing op contractvoorwaarden en kpi's naar leveranciers
 • Periodieke gesprekken met leveranciers over onze contracten
 • Opstellen en administratieve verwerking van de contracten
 • Administratieve ondersteuning bij opdrachtverstrekkingen
 • Ondersteuning bij de meerjarenonderhoudsplanning voor team Vastgoed

Onze nieuwe collega

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt kennis van installatietechniek. Ervaring als contractbeheerder is een pré. Je kunt je goed uitdrukken (mondeling en schriftelijk) en legt makkelijk contacten.
 • Je bent transparant en onafhankelijk
 • Je werkt accuraat
 • Je kunt je goed uitdrukken in gesprekken en in tekst
 • Je bent verbindend en proactief
 • Je bent integer

Dit bieden we

Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week (32 uur in overleg). Deze functie is ingeschaald in schaal H conform de CAO Woondiensten. Je werkt hybride (minimaal 2 dagen op kantoor). Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket zoals een vergoeding voor je sport abonnement, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van de indiensttredingsprocedure.

Sollicitatieproces

Stuur dan een motivatiebrief met je cv uiterlijk 31 mei 2024.

Vragen

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met , telefoonnummer of stuur een e-mail naar .

WoonFriesland kiest voor diversiteit bij de invulling van haar vacatures. Verschil in talenten en achtergronden leidt tot de mooiste resultaten. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Contractbeheer
Indicatie salaris (min – max]3748 – 4727
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGrou, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.woonfriesland.nl/over-ons/werken-bij/vacatures-stages?vacature=18

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.