Coördinator Medische Ziekenhuis Nij Smellinghe 26-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Coördinator Medische Ziekenhuis Nij Smellinghe 26-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Huidige: Coördinator Medische Verbruiksartikelen MCL

Coördinator Medische Verbruiksartikelen MCL

Opleidingsniveau hbo

Arbeidscontract 32 uur per week

Salaris FWG N.o.t.k.

Solliciteer tot en met 19 mei 2024

Opleidingsniveau hbo

Arbeidscontract 32 uur per week

Salaris FWG N.o.t.k.

Solliciteer tot en met 19 mei 2024

Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben jij de schakel en coördinator die wij zoeken tussen Zorg, Inkoop en leverancier? Kom dan werken als Coördinator Medische Verbruiksartikelen bij #teamMCL.

Jij bij MCL

Als Coördinator Medische Verbruiksartikelen adviseer en begeleid je bij de aanschaf, invoering en gebruik van medische artikelen. Je bewaakt het assortiment medische verbruiksartikelen en coördineert klachten en de recall procedure ten aanzien van medische verbruiksartikelen. Je leidt en begeleidt projecten bij het opstellen van beheerplannen op het gebied van medische verbruiksartikelen en processen. Je komt terecht in een uitdagende, dynamische werkomgeving met veel interne en externe contacten.

Werken bij #teamMCL betekent:

  • Een dienstverband bij het MCL: je krijgt een contract voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 32 uur per week. Je functie wordt conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald. We zijn in afwachting van de FWG weging.
  • Arbeidsextra's: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijg je een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Jouw afdeling en collega's

Als Coördinator Medische Verbruiksartikelen werk je binnen afdeling Inkoop. De afdeling Inkoop is verantwoordelijk voor het inkoopproces van alle zorg en niet-zorg gerelateerde producten, diensten en apparatuur. Het team bestaat uit een teammanager inkoop, inkopers, Coördinator Medische Verbruiksartikelen en medewerkers Operationele Inkoop die bovenlokaal werken voor MCL en Tjongerschans. Als Coördinator Medische Verbruiksartikelen vervul je een centrale functie in de uitvoering en advisering van het assortimentsbeheer.

Dit ben jij

Voor het team zijn wij op zoek naar een spin in het web. Je bent proactief, analytisch, flexibel, zelfstandig, besluitvaardig en beschikt over sociale vaardigheden als luisteren en overtuigingskracht. Je analyseert processen en knelpunten en initieert en implementeert verbeteringen om zo je interne klanten binnen het ziekenhuis te ontzorgen. Je draagt zorg voor naleving van wetten en richtlijnen op het gebied van medische verbruiksartikelen. Je maakt gebruik van je kennis en ontwikkelingen in de markt en technologie en deelt deze kennis. Daarnaast heb je ervaring in het projectmatig werken in teamverband.

Jouw kennis en ervaring:

  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding.
  • Kennis van medische verbruiksartikelen en/of een opleiding in de zorg is een pré.
  • Je beschikt over kennis van een ziekenhuisorganisatie en hebt affiniteit met commercieel denken.

Neem contact op met:

  • Hilda Nieveen (Teammanager operationele inkoop) via
  • (Tjongerschans) via

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsgierig geworden?

Onze recruiters staan voor je klaar!

Recruiter van het MCL

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCoördinator Inkoop
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTelecom
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijmcl.sites.kirra.nl/vacatures/cooerdinator-medische-verbruiksartikelen-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.