Customer Support & Webcare Specialist Lightswing 18-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Customer Support & Webcare Specialist Lightswing 18-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Lightswing LogoLightswing LogoLightswing LogoLightswing Logo

NL - Nederlands

Customer Suppor t & web care specialist

Niet op zoek naar je standaard customer support vacature? Maar wil wel je jouw talenknobbel combineren met klantcontact? Dan passen Lightswing® en de onderstaande werkzaamheden zeker bij jou!

But first, wie is Lightswing®?!

Lightswing® is een merk van Illumade B.V., een bedrijf dat innovatieve producten voor in en om huis ontwikkelt. Lightswing® is het ophangsysteem voor hanglampen waarmee je eenvoudig de positie van je hanglamp aanpast. We zijn dus iedere dag weer bezig om het interieur van onze klanten flexibel en een stukje mooier te maken. Ons doel? Een Lightswing® in alle woningen door heel Europa (en verder..?)). Dit doen we door het merk zowel B2B als B2C aan te bieden. Zo ligt de Lightswing® in Nederland bij alle Karwei winkels en vind je deze online bij de Gamma. In Duitsland vind je de Lightswing® online bij de Hornbach en in verschillende lichtspeciaalzaken. Daarnaast bieden we onze Lightswing® aan via 6 van onze eigen webshops (welke we aan het uitbreiden zijn naar 15 talen) en 26 marktplaatsen door heel Europa.

Door onze snelle groei en verdere internationalisering zijn we op zoek naar een support & webcare specialist die het team komt versterken. Wil jij impact maken, in een team werken me korte, informele lijntjes en meewerken aan het behalen van onze ambities?

Wat houdt dat precies in…

  • Je hebt contact met onze klanten die bij ons binnenkomen via de webshops en marketplaces. Je behandelt hun vragen en lost eventuele problemen op.
  • Je staat onze klanten telefonisch te woord. In het Engels of een andere, Europese taal die je beheerst (Frans, Spaans, of…..?)), onze klanten zijn voor 70% internationaal.
  • Je beweegt je dagelijks tussen verschillende systemen en tools als Zendesk, Woocommerce, Amazon, Bol.com. Je leert hierbij de connecties te leggen tussen deze systemen voor een soepele workflow
  • Je behandelt alle vragen en reacties die op onze Social media voorbijkomen en werkt hierdoor mee aan het opbouwen van onze community. Je gebruikt hierbij onze webcare tool en jouw affiniteit met commercieel schrijven.
  • Je beheert de reviews die binnenkomen via Google, onze webshops en marketplaces en gebruikt jouw servicegerichtheid om onze review scores skyhigh te houden

Wat krijg je van ons..

Naast onze tweewekelijkse borrels op kantoor of in de Ierse pub. De uitjes, champagne & taart waarmee we onze doelen vieren; Een diverse functie binnen een groeiende en internationale organisatie in Leeuwarden. Een contract van 28-40 uur. Een competitief salaris op basis van jouw kennis en ervaring. Reiskostenvergoeding, vakantiegeld en budget om jezelf professioneel te ontwikkelen Een (al zeggen we het zelf) betrokken en enthousiast team, waarin voldoende kansen zijn om door te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Klantenservice
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://lightswing.nl/customer-support-webcare-specialist/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.