Docent Engels Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Docent Engels Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Ben jij docent Engels of nog in opleiding hiervoor en op zoek naar een nieuwe baan? Dan is dit je kans.. 💶 €3.301 - €5.030 en een 13e maand.

Jij kunt leerlingen van verschillende niveaus en leeftijdsgroepen enthousiast maken voor het vak het Engels. Door jouw (stage)ervaring ben jij in staat inspirerende en effectieve Engelse lessen te geven aan deze leerlingen. Jij kent hun behoeften en weet hier als geen ander op in te spelen. Dus als zij moeilijkheden ervaren tijdens jouw lessen, weet jij dit op een andere manier duidelijke en begrijpend uit te leggen. Hierdoor zullen zij ook snel een expert worden in dit prachtige vak! Dit is essentieel, want vandaag de dag wordt de Engelse taal steeds vaker gebruikt in onze maatschappij.

Een school in de omgeving van Leeuwarden is begin januari 2024 (na de kerstvakantie) op zoek naar een tweedegraads docent Engels voor 0,4 fte in verband met een zwangerschapsverlof. Het betreft dus een functie voor de langere termijn. Je zou dan les gaan geven aan leerlingen van het VMBO uit de leerjaren 1-4 . Het lesplan hoeft niet meer te worden gemaakt. Jij bent verantwoordelijk voor het beoordelen van het taalniveau van de leerlingen en geeft hen opbouwende feedback, zodat zij hun spreek-, en schrijfvaardigheden verder kunnen ontwikkelen.

Jij komt te werken in een warm team en op de school heerst een informele en professionele werksfeer. Een plek waar ook jij jezelf verder kunt ontwikkelen!

Ben jij enthousiast geworden over deze (tijdelijke) functie als docent Engels of wil je nog meer weten?

Neem dan contact met mij! Je kunt mijn contactgegevens hieronder vinden.

Wanneer jij mij jouw CV toestuurt, dan neem ik uiteraard snel contact met je op en plannen we een afspraak met elkaar in.

Ook na deze opdracht zijn er als docent voor jou vele kansen binnen Maandag®. Een (vast) dienstverband behoort tot de mogelijkheden!

Wat biedt Maandag® jou?

 • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun jij de arbeidsmarkt verkennen en in korte tijd meer ervaringen opdoen;
 • Wij bieden een salaris op basis van ervaring (LB €3.301 - €5.030 en een 13e maand);
 • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,21 per kilometer. Een leaseauto (privé te rijden) behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Wil jij jezelf blijven ontwikkelingen? Bij ons kun je gratis trainingen en cursussen volgen via de Maandag® Academy;
 • Persoonlijke begeleiding door je Recruiter en Accountmanager;
 • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Functie eisen

Als docent Engels bij Maandag® is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en aan een nieuwe omgeving kunt wennen. Je weet je wegwijs te maken binnen een school en durft vragen te stellen aan je nieuwe collega’s.

En verder:

 • De woorden flexibel, energiek en geduldig beschrijven jou het beste.

Wie zoeken wij?

 • Je bent tweedegraads bevoegd of in opleiding;
 • Je hebt werk-, of stage ervaring als docent;
 • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden;
 • Minimaal beschikbaar voor 0,4 fte (uren zijn bespreekbaar);

Kortom: jouw werkgeluk als docent Engels staat voor ons centraal!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Ik kijk uit naar jouw sollicitatie!

Wil je meer weten? Neem contact op met mij via 06-23986843 of stuur een mail naar siebrand.plantinga@maandag.nl

Over het bedrijf

Maandag®

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. 

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Engels die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Engels
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5030
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)8 – 40
Contactgegevenssiebrand.plantinga@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216110?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.