Docent Nederlands, regio Friesland Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Docent Nederlands, regio Friesland Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Nederlands spreken we allemaal.. maar doen we dat ook wel goed? Of kun jij een ander nog wat leren over onze moeilijke taal? Als onze nieuwe docent Nederlands ga je lesgeven aan leerlingen in de onderbouw en/of bovenbouw van verschillende niveaus. Je zorgt ervoor dat zij zich verder ontwikkelen in taalvaardigheid en literatuur.

Wat ga je doen als docent Nederlands?

Als docent Nederlands heb jij de kans om jouw creativiteit en pedagogische vaardigheden volop te benutten en te ontwikkelen. Jij bent de drijvende kracht achter het stimuleren van de taalvaardigheid en literatuurkennis van de leerlingen. Met jouw persoonlijke en inspirerende manier van lesgeven weet jij de interesse en motivatie van leerlingen te wekken. Jouw passie voor het vak Nederlands zorgt ervoor dat je altijd op zoek bent naar manieren om het lesmateriaal op een vernieuwende en boeiende manier aan te bieden. Je geeft niet alleen les, maar je draagt ook bij aan het vormgeven van het onderwijs en het ontwikkelen van nieuwe lesmethoden.

 • Je helpt de leerlingen helpen met het oefenen van hun lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheid van het Nederlands;
 • Bereid lessen voor;
 • Toetsen maken en nakijken.

Functie eisen

Waar we jou heel blij mee maken:

 • Een salaris tussen de €3001,- en €5329,-
 • Je krijgt de kans om op verschillende scholen te werken en zo je ervaring en vaardigheden verder te ontwikkelen;
 • Bij Maandag® staat persoonlijke aandacht centraal en krijg je de begeleiding die je nodig hebt om te groeien in je vak;
 • Een reiskosten vergoeding van €0,21 netto per kilometer (van deur tot deur) met de mogelijkheid tot een lease auto;
 • Pensioenopbouw bij BeFrank;
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière te stimuleren via onze Maandag academy.

Waar wij heel erg blij van worden:

 • Je hebt een lesbevoegdheid eerste- of tweedegraads Nederlands, of zit in het 3e- of 4e jaar van de opleiding tot docent Nederlands;
 • Je affiniteit met het werken in een dynamische omgeving;
 • Je affiniteit met het werken in een afwisselende omgeving. Denk aan meerdere scholen, verschillende stichtingen;
 • Je hebt relevante werk en/of stage ervaring.

Over het bedrijf

De opdrachtgever:

Het onderwijs op onze school is zo ingericht, dat elke leerling zijn of haar talenten kan ontwikkelen: met het verstand, met het hart en met de handen. We streven ernaar om onze leerlingen op te voeden tot zelfverzekerde individuen die moedig keuzes kunnen maken en kunnen omgaan met tegenslagen. Bovendien willen we dat ze verantwoordelijkheid nemen voor de groep waartoe ze behoren, dat ze stevig in hun schoenen staan, een brede kijk op de wereld hebben, doorzettingsvermogen tonen, kunnen omgaan met kritiek, vasthouden aan hun principes en openstaan voor kritische denkwijzen!

Maandag:

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Nederlands, regio Friesland die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Nederlands
Indicatie salaris (min – max]3001 – 5329
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)8 – 40
Contactgegevensanna.timmer@maandag.nl , 657867805 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108187337?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.