Docent Scheikunde - Docent Scheikunde CVO Zuid-West Fryslân 25-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Docent Scheikunde – Docent Scheikunde CVO Zuid-West Fryslân 25-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Docent Scheikunde (1e en 2e graads, 0,7 fte)

Ben jij die bevlogen docent die leerlingen wegwijs weet te maken in de wereld van spectroscopie, silicium, Bohr en Boerhaave? Kan jij duiden, vertellen, ondersteunen, luisteren en enthousiasmeren? Dan ben jij wellicht onze nieuwe docent Scheikunde.

Wat ga je doen?

Je gaat werken in de afdeling vwo bovenbouw van csg Bogerman. Naast het verzorgen van lessen aan leerlingen in de leerjaren 3 t/m 6 van havo/vwo, coach je ook leerlingen en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs binnen de afdeling.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt (of bent studerend voor) een eerstegraads bevoegdheid voor het vak Scheikunde óf je hebt een tweedegraads bevoegdheid en bent bereid om een eerstegraads bevoegdheid te halen;
  • Je hebt passie voor goed onderwijs, bent didactisch onderlegd en wilt graag je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen en ons onderwijs;
  • Je bent flexibel en kunt je verplaatsen in de belevingswereld van je leerlingen;
  • Je kunt een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen.

Wij bieden

Je gaat werken in een ambitieuze organisatie met hart voor goed onderwijs. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd, maar als het van beide kanten klikt, gaan we graag het gesprek aan over de toekomst. Als docent word je ingeschaald conform de CAO-VO. Om je werk goed en overal te kunnen doen ontvang je een laptop in bruikleen. Daarnaast hebben we een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een regeling voor werkdrukregulering (LPB) met daarin verschillende mogelijkheden voor verlof en verlofsparen. Verder zijn we een organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling en ontplooiing.

Reageer dan zo spoedig mogelijk via de knop solliciteren. De vacature blijft open staan tot het moment dat wij tot een succesvolle invulling zijn gekomen. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met via of . Neem ook een kijkje op www.csgbogerman.nl om alles te leren over onze prachtige school.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Scheikunde
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.cvo-zwfryslan.nl/cvo-vacaturebeschrijving/docent-scheikunde-1e-en-2e-graads-0-7-fte

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.