Docent Software Development Driessen 22-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Docent Software Development Driessen 22-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

In de rol van docent Software Development ga jij aan de slag bij Firda, een mbo-college in Leeuwarden. Jouw expertise en praktijkervaring zijn van onschatbare waarde om de studenten te begeleiden in hun ontwikkeling.

Jouw taken:

 • Je gaat studenten begeleiden binnen het cluster IT & Digitalisering, opleiding Software Development.
 • Je brengt de lesstof inspirerend over vanuit kennis en ervaring.
 • Studieloopbaanbegeleiding is een essentieel onderdeel van de functie als docent waarbij je je focust op de professionele- en persoonlijke ontwikkeling van de student.
 • Je begeleidt studenten in zowel hun professionele als persoonlijke ontwikkeling, en helpt hen bij het vinden van hun weg naar succes.
 • Je verzorgt workshops en begeleiding op individueel en groepsniveau.

Elke dag werk jij samen met een diverse groep van ervaren docenten en instructeurs om het onderwijs voortdurend te verbeteren! Je start op 1 augustus 2024 tot het einde van het schooljaar.

Vacature eisen

Als docent Software Development ben je een vaardige professional met een flexibele en klantgerichte benadering naar studenten, ouders, het werkveld en collega's. Met een vleugje humor en een positieve instelling weet je een creatieve dynamiek in de lessen te brengen. Je bent vooruitstrevend en houdt rekening met toekomstige ontwikkelingen in begeleiding en vakinhoudelijk onderwijs. Je hebt het vermogen om zowel binnen je vakgebied als op teamniveau te denken en te handelen.

Daarnaast:

 • Heb je een afgeronde mbo 4 en/of hbo-opleiding in de IT (bij voorkeur met een tweedegraads bevoegdheid).
 • Beschik je over uitgebreide ervaring in front-end en backend development, met kennis van HTML, CSS, PHP, Javascript en diverse frameworks zoals Laravel of Symphony.
 • Je bent vertrouwd met de principes van OOP en hebt ervaring in het ontwikkelen van applicaties voor Android en/of IOS.
 • Sta je open voor het behalen van het Pedagogisch Didactische Getuigschrift (PDG) indien je deze nog niet hebt.

 

FunctietitelDocent Exacte Vakken
Indicatie salaris (min – max]3431 – 5078
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensflexonderwijs@driessen.nl , 492506645 https://www.driessen.nl/
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=161570275&t=101&cid=DRSS-NL&vid=30107

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.