Eerste Monteur E Industrie Finance Valley 24-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Eerste Monteur E Industrie Finance Valley 24-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Eerste Monteur E Industrie

Met jouw ervaring in de Industrie een mooie bijdrage leveren aan de energietransitie en daar het verschil in maken! Als eerste monteur elektrotechniek wil je je steeds vastbijten in nieuwe uitdagingen. Jij staat aan het roer van je eigen loopbaan. Samen stippelen we een ontwikkelpad uit dat perfect aansluit op jouw doelen. Wat wordt jouw volgende project?

Leeuwarden €2700 - 3500 Vast 32 - 40 uur

Wat ga je doen?

Als eerste monteur in de elektrotechniek ben je elke dag bezig met een stukje vakmanschap en werk je aan de toekomst. Jij voelt je verantwoordelijk voor de grote projecten waar je aan werkt en doet er alles aan om deze tot een goed einde te brengen. Stel je voor: dit najaar geef je tijdens een groot project leiding aan tien monteurs en in de lente werk je samen met je team aan het verzwaren van een onderstation. Als de laatste kabel is getrokken, kijken jullie vol trots terug op wat jullie met elkaar hebben neergezet! De invulling en afstemming van je volgende project doe je samen met je field manager, ofwel persoonlijke coach.

Voorbeelden van je volgende projecten kunnen zijn:

 • Het vervangen van oude naar nieuwe installaties;
 • Het bedraden van elektrotechnische installaties en kasten;
 • Het onderhouden van bestaande productielijn en optimaliseren.

Hoe gaan we jouw carrière versnellen?

Je hebt al veel ervaring en kennis opgedaan. Samen kijken we naar wat jouw volgende stap kan zijn. Misschien ben jij nu wel bezig met een project in de Utiliteit of Rail en wil je je graag verder ontwikkelen in de Industrie. En natuurlijk begeleiden wij je in elke richting. We zetten het 'Ervaringskompas' in om de koers voor jouw loopbaan te bepalen. Zo ontwikkel jij je in kennis én in brede ervaring.

Waar sta je over twee jaar?

Je staat aan het roer van je eigen loopbaan. Wil je graag doorgroeien, je mbo 4-diploma behalen en technicus worden? Of meer leidinggevende ervaring opdoen? Samen met je field manager ga je kijken waar jij naartoe wil. Wij passen de opdrachten en opleidingen aan jouw wensen aan! Ondertussen blijf je contact houden met je field manager. Na twee jaar heb je mooie, persoonlijke doelen behaald. Je bent gegroeid en kijkt uit naar je volgende stap of opdracht binnen Technical Valley!

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Als eerste monteur elektrotechniek neem jij graag het voortouw. Je haalt voldoening uit je werk en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Je houdt het overzicht over de lopende zaken, hebt de juiste kennis over de installaties en materialen, onderhoudt contact met andere projectleden en rapporteert over de voortgang. Samen met je team maak je elk project tot een succes. Je ziet waar het werk ligt en waar en wanneer hulp nodig is, zodat je op tijd kan schakelen en de benodigde hulp kan bieden. De elektrotechniek kent geen geheimen voor jou en je komt het best tot je recht als je voldoende uitdaging ervaart.

Wat bieden wij jou? Wat neem je mee?

Wat hebben wij te bieden?

 • Zekerheid: je krijgt direct een vast contract voor onbepaalde tijd bij Technical Valley;
 • Groei: ontwikkelmogelijkheden via ons eigen ontwikkelplatform E-volve en op onze eigen bedrijfsschool, het opleidingscentrum van ons zusterbedrijf Quercus;
 • Afwisseling: toonaangevende projecten van minimaal 6 maanden;
 • De mogelijkheid om jezelf te verbreden zonder baanzekerheid te verliezen;
 • Een salaris van € 2.700 tot € 3.500, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, een kilometervergoeding of een auto van de zaak die je ook privé mag rijden;
 • Leuke evenementen, zoals een zomerbarbecue, een kerstdiner, personeels- en teamuitjes en maandborrels met je Technical Valley team.
Wat neem je mee?

Als professional in de elektrotechniek ben je communicatief vaardig en heb je ervaring met het aansturen van een team. Je weet waar je sterktes en zwaktes liggen en kan daardoor heel goed bepalen welke kant je op wilt.

Verder heb jij:

 • Een mbo-3 diploma in de elektrotechniek/ elektrotechnische installaties;
 • Een gezonde dosis motivatie: jij staat niet graag stil en wil jezelf ontwikkelen;
 • Een rijbewijs B;
 • Een flexibele aanpak als het gaat om verschillende projecten.

In jouw functie sta je dagelijks in contact met je collega's om elk project tot een goed resultaat te brengen. Denk aan je directe collega's en ook leveranciers, (onder)aannemers en monteurs. Je bent bovendien onderdeel van een vast team binnen Technical Valley. Daar heb je collega-monteurs en een persoonlijke field manager. Met je collega's van Technical Valley heb je maandelijkse kennissessies waar je met elkaar kan sparren, kennis opdoen en delen. Gezellig én leerzaam!

Over Technical Valley

Techniek heeft energie nodig. Daarom zijn wij al ruim 15 jaar lang een bron van energie voor de technische sector. We werken in uiteenlopende functies binnen de energietechniek, installatietechniek, railtechniek en telecom aan toonaangevende projecten. Zo zorgen we voor een duurzamer en toekomstbestendig Nederland. We bedenken het achter de tekentafel en staan net zo lief zelf met onze voeten in de klei. Wij zijn bedenkers én afmakers! Dit zijn we geworden door talent elke dag verder te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht speelt hierbij een cruciale rol. Hoe kunnen we jou de energie geven om de juiste uitdaging te vinden? En wat zijn je groeiambities? Dat is een van de redenen dat meer dan 400 collega's en opdrachtgevers al jaren met ons samenwerken. Kom jij de energietransitie samen met ons versnellen?

Goede keuze, je hebt gesolliciteerd! Binnen één week hoor je meer

Kennismaking met Fleur

We zijn benieuwd naar jouw ambities

Op gesprek bij Marijn

Zie jij jezelf hier al rondlopen?

Samen met jou versnellen wij de energietransitie

Fleur staat voor je klaar!

Zullen we eens vrijblijvend een kop koffie of thee drinken? Ik vertel je graag meer. Stuur mij een berichtje en we plannen direct een afspraak in. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook!

Krijg je hier energie van?

€3150 - 4200 32-40 uur

Ben jij een (oud)statushouder en wil jij jezelf ontwikkelen met de zekerheid van een vaste baan in de infratechniek? Direct salaris, een betaalde opleiding volgen en twee mbo-3 diploma's behalen? Kies dan voor het werk-leertraject tot Eerste Monteur Elektrotechniek!

Wij versnellen de energietransitie. Zo werken we samen aan een betere toekomst, voor de mensen om ons heen, voor onszelf en voor ons klimaat.

KVK: 67930360

BTW: NL 857230815B01

Copyright 2024 - Technical Valley

Eerste Monteur E Industrie

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektromonteur
Indicatie salaris (min – max]2700 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://technicalvalley.com/vacature/eerste-monteur-e-leeuwarden-3/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.