Elektromonteur/Besturingstechnicus Werk en Vakmanschap 22-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Elektromonteur/Besturingstechnicus Werk en Vakmanschap 22-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Heb jij een Elektrotechnische MBO4 opleiding afgerond in de richting van Besturingstechniek of vergelijkbaar? Heb je een sterke affiniteit met productie en techniek, ben je servicegericht en een zelfstarter? Ben je bovendien in staat om elektrotechnische tekeningen en schema’s lezen en interpreteren en hebt kennis van besturingstechnieken en PLC-toepassingen? Wacht dan niet langer, want in dat geval is deze functie geknipt voor jou!

Bedrijfsbeschrijving

Werken bij dit internationale hightech bedrijf geeft jou veel zekerheid voor de toekomst. De sfeer is collegiaal. Er wordt hard gewerkt, maar er is zeker aandacht voor het personeel. Het bedrijf heeft alles tot in de puntjes geregeld en veiligheid op de werkvloer is een zeer belangrijk item. Het bedrijf koploper in de industrie op het gebied van innovatie, kwaliteit en dienstverlening met een focus op recyclebare verpakkingen voor diverse marktsegmenten als voeding, industrie en persoonlijke verzorging.

Functieomschrijving

In de functie van Besturingstechnicus ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en zelfstandig uitvoeren van geplande werkzaamheden in het productieproces. Je lokaliseert daarnaast storingen en verhelpt deze met behulp van diverse programmeer- en meetapparatuur. Verder inspecteer je (productie)machines aan de hand van inspectielijsten en voer je elektrotechnische werkzaamheden uit. Je analyseert structurele elektrotechnische- en besturingstechnische problemen en maakt voorstellen die leiden tot het oplossen van deze problemen. Belangrijke taken zijn:

 • Het volgens tekening installeren, wijzigen en onderhouden van elektronische installaties;
 • Het besturingstechnisch en elektrisch productiemachines en -lijnen in bedrijf stellen;
 • Het afstellen van frequentieregelaars, servo’s en dergelijke;
 • Het uitvoeren van inspecties, prevo’s en revisies op elektrogebied;
 • Het ontwikkelen, programmeren en testen van besturingssoftware;
 • Het onderhouden en uitvoeren van modificaties aan besturingsinstallaties en softwareprogramma’s;
 • Het onderhouden van contacten met leveranciers.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding (niveau 4), in de richting van besturingstechniek of vergelijkbaar;
 • Je bent servicegericht, een zelfstarter en een teamplayer;
 • Naast een proactieve werkhouding heb je bij voorkeur minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je kunt elektrotechnische tekeningen en schema’s lezen en interpreteren en hebt kennis van besturingstechnieken en PLC-toepassingen, met name Siemens S7/Tia Portal;
 • Je bent in staat productiepersoneel te instrueren m.b.t. de bediening en werking van transport- en machinebesturingen;
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Arbeidsvoorwaarden

 • Het salaris ligt tussen de € 2.750,00 en € 3.700,00 bruto per maand inclusief ploegentoeslag. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd, opleidingsniveau en passende werkervaring;
 • Woon je meer dan 10 kilometer van Leeuwarden? Dan ontvang je reiskostenvergoeding;
 • Je hebt recht op 8,33% vakantiegeld, gedurende jouw detachering via Werk en Vakmanschap.

Ben jij die betrouwbare Elektromonteur die afspraken nakomt en die zich graag wil ontwikkelen? Stuur dan je cv naar: friesland@werkenvakmanschap.nl, je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie!

Een test kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Graag vertellen we je hier meer over in een persoonlijk gesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBesturingstechnicus
Indicatie salaris (min – max]2750 – 3700
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensgroningen@werkenvakmanschap.nl , 657801823 onbekend
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.