Ergotherapeut ZZP Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Ergotherapeut ZZP Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als Ergotherapeut bij Maandag® ga jij binnen de ouderenzorg aan de slag. Je richt je niet op de beperking of ziekte van de mensen, maar op de gevolgen hiervan. Hierbij richt jij je op optimalisatie van zelfstandigheid van dagelijkste activiteiten in de woon- en leefsituatie van de bewoners en cliënten. Ook kijk je als Ergotherapeut naar de omgeving van de cliënt, om vast te kunnen stellen of er aanpassingen nodig zijn in woon- of werkomgeving (zoals het verlagen van drempels voor rolstoelgebruikers). Hiervoor moet jij regelmatig buiten de praktijk werken en huisbezoeken afleggen.

Wat bieden wij jou:

  • Het tarief is in overleg met jou.
  • Vanuit een projectovereenkomst als ZZP'er bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun jij de arbeidsmarkt verkennen en in korte tijd meer ervaringen opdoen.
  • Een inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien en bloeien.
  • Ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. 

Functie eisen

  • Afgerond diploma Ergotherapie
  • Rijbewijs B
  • Geldige KvK registratie
  • Een open blik en een luisterend oor. Je begrijpt dat elke cliënt uniek is en verdient maatwerk.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talenten kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Ergotherapeut ZZP die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelErgotherapeut
Indicatie salaris (min – max]3000 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensdemi.rooze@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractZZP
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108215913?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.