Facilitair Beheerder Kwadrantgroep 04-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Facilitair Beheerder Kwadrantgroep 04-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Logo HHPalet

Aa

Facilitair beheerder verpleeghuizen Parkhoven en De Hofwijck

Leeuwarden

Fulltime

MBO

2.466 - 3.256

Kruimelpad

 1. Facilitair beheerder verpleeghuizen Parkhoven en De Hofwijck

Ben jij een facilitair beheerder met een goed ontwikkeld gevoel voor klantgerichtheid en dienstverlening? Steek je daarbij graag de handen uit de mouwen en draai je je hand niet om voor fysieke klussen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kort

36 uur per week

€ 2.466 - € 3.256

Jaarcontract

Boeiende, ondernemende functie

Wat ga je doen?

Wat je gaat doen als facilitair beheerder, kan jouw nieuwe collega Sjonny Poelstra je het beste uitleggen. Sjonny werkt namelijk al 15 jaar met veel werkplezier als facilitair beheerder bij KwadrantGroep.

Sjonny vertelt: 'Als facilitair beheerder heb ik een uitgebreid facilitair takenpakket en verantwoordelijkheid op de twee locaties waar ik werkzaam ben. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor medewerkers, cliënten, familieleden en externe partijen. Zij kunnen bij mij terecht voor facilitaire vragen, melden van storingen, reparatieverzoeken en aankondigingen van werkzaamheden in en om het gebouw. Als ik 's ochtends start controleer ik eerst via het meldsysteem of er storingen of reparatieverzoeken zijn aangemeld. Daarna verwerk ik de mail in mijn mailbox. Kleinschalig onderhoud en kleine reparaties doe ik over het algemeen zelf. Kom ik er niet uit of is de melding installatie- of gebouw gebonden, dan zet ik deze door via het meldsysteem naar de servicedesk die de technisch beheerder of externe partijen aanstuurt.
Mijn taken en bijbehorende verantwoordelijkheden bevatten naast het uitvoeren van reparaties en onderhoud onder meer het uitvoeren van legionellataken conform het beheersplan, het bestellen van facilitaire middelen en materialen, voorraadbeheer en het schouwen en netjes opleveren van appartementen voor van nieuwe bewoners.
Daarnaast is het voor mij als facilitair beheerder een belangrijke verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alles in en om het pand veilig, leefbaar en netjes is. Ik zorg ervoor dat de verlichting overal werkt, nooddeuren en vluchtgangen gevrijwaard blijven van obstakels en ik zie erop toe dat er geen valgevaarlijke situaties ontstaan, zoals tegels die omhoog wippen of gebreken die een gevaar kunnen vormen voor cliënt of collega. Schade aan wanden, deuren en plafonds wordt snel gerepareerd of hersteld ten behoeve van het woongenot en leefomgeving van onze cliënten.

''

Waarom is de functie facilitair beheerder zo leuk?

Sjonny: 'Facilitair beheer is enorm divers waardoor je ook veel contacten onderhoudt met collega's, externe partijen en leveranciers. Ik ervaar daarnaast de nauwe samenwerking met de facilitair coördinator en technisch beheerder als erg prettig. Geen dag is hetzelfde en het is enorm dankbaar werk. Voor mij gaat niks boven een glimlach of bedankje van een cliënt als ik iets voor ze heb kunnen betekenen. Het is dan ook een voorrecht om mijn kennis en kwaliteiten in te mogen zetten om onze cliënten een waardige oude dag te bezorgen en mijn collega's een veilige werkomgeving te kunnen bieden'.

Dit ben jij:

Jij bent een energieke en positieve collega. Je ziet het werk, je bent vooral handig en hebt ervaring met klussen. Om dit werk goed te kunnen doen is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de zorg. Ook ben je je bewust van de verschillende doelgroepen waarmee je gaat werken en kun je je communicatie daarop aanpassen. Je bent gemakkelijk benaderbaar, oprecht en kunt je grenzen aangeven, zodat je geen valse verwachtingen schept wanneer je een verzoek krijgt waar je niet aan kunt voldoen. Je bent je bewust van jouw taken en verantwoordelijkheden en ziet in wat de gevolgen van een mankement kunnen zijn. Als je een raar geluid hoort wanneer je in de lift staat, bel je meteen de liftmonteur en zorg je ervoor dat de lift niet meer gebruikt wordt. Want tijdens jouw dienst, komt er niemand vast te zitten in de lift!

Verder:

 • Beschik je over een vakgericht diploma of relevante werkervaring op mbo-niveau 3 of 4;
 • Ervaring in de zorg is een pré;
 • Heb je je rijbewijs en een auto tot je beschikking;
 • Ben je vaardig in het werken met computers (Office).

Waar ga je werken?

KwadrantGroep is een sterke netwerkpartner in de ouderenzorg. KwadrantGroep bestaat onder meer uit de zorgbedrijven Palet, De Friese Wouden en Elkander en heeft verschillende locaties in het noorden en zuidoosten van de provincie Friesland.
Als Facilitair Beheerder val je onder het Facilitair Bedrijf van KwadrantGroep. Het Facilitair Bedrijf is momenteel sterk in ontwikkeling. Dit biedt je de kans om elke dag het verschil te maken voor je collega's, onze bewoners en onze gasten.

Waarom KwadrantGroep?

Onze kernwaarden zijn; kracht door verbinding, oprechte aandacht en werkplezier. Daarbij is onze missie dat we ernaar streven om elke dag samen van waarde te laten zijn. Dichtbij, zichtbaar, aanspreekbaar en gastvrijheid is waar wij iedere dag voor staan.

Verder bieden we je:

 • Een boeiende, ondernemende functie in een ambitieus team, met voldoende uitdaging en volop ruimte voor eigen ontwikkeling;
 • Een tijdelijk dienstverband van een jaar voor 36 uur per week. Het Facilitair Bedrijf gaat op dit moment een transitie door, waarin we de ambitie hebben te groeien in onze professionaliteit. Bij wederzijds goedvinden zal dit contract natuurlijk omgezet worden naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris, passend bij jouw kennis en ervaring, tussen € 2.466 en € 3.256 bij een 36-urige werkweek (schaal FWG 35, conform de cao VVT. Dit salaris wordt per 1 oktober met 2,5% verhoogd;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: pensioenopbouw en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je krijgt een laptop en telefoon, zodat je flexibel kunt werken.

Solliciteer!

Is deze functie net wat voor jou? Je kunt t/m 16 mei 2024 online solliciteren via de sollicitatiebutton. Stuur je motivatiebrief en je CV mee.

Ben je nog niet overtuigd en wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan 6 of 14 mei tussen 13:00 en 17:00 uur contact op met , Facilitair Coördinator, via telefoonnummer of met Jildau Postma, Facilitair Coördinator, via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHuismeester
Indicatie salaris (min – max]2466 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kwadrantgroep.nl/werken-bij/vacatures/facilitair-beheerder-verpleeghuizen-parkhoven-en-de-hofwijck

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.