Financial Controller Huhtamaki Nederland 22-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Financial Controller Huhtamaki Nederland 22-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ben jij een gedreven Financial Controller die klaar is voor een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving? Ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin jij je talenten optimaal kunt benutten? Dan is deze functie als Financial Controller bij Huhtamaki Nederland wellicht iets voor jou!
Als Financial Controller bij Huhtamaki Nederland ben jij het knooppunt binnen team Finance. Je duikt in de data, analyseert de cijfers en haalt er waardevolle inzichten uit. Met jouw scherpe blik signaleer je kansen en risico's, en adviseer je het management over de beste koers.
Je vindt het fijn om je eigen dag in te delen en zelfstandig aan de slag te gaan met bijvoorbeeld een mooie analyse, speurend naar trends en patronen. Jij haalt waardevolle informatie uit de data en weet deze te vertalen naar heldere observaties, zo houd jij overzicht over de financiële positie van Huhtamaki. 
Je dag is compleet als je je bevindingen en adviezen met precisie en overtuiging hebt gepresenteerd aan de budgethouders. Wat vind je het fijn om je cijfervaardigheden in te zetten en een waardevolle bijdrage te leveren. Ja, jouw werk draagt echt bij aan het succes van Huhtamaki, dat voelt goed. 

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor:

 • De verwerking van financiële transacties en het opstellen van financiële rapportages;
 • Het controleren en boeken van verschillende financiële transacties;
 • Het aansluiten van periodieke balansspecificaties en bijbehorende onderbouwing;
 • De analyse van de maandcijfers en het bespreken van de uitkomsten met de Site Controller;
 • Het opstellen en bewaken van afdelingsbudgetten en investeringsprojecten;
 • Het creëren en beheren van Power BI dashboards, het controleren van data en het beschikbaar maken hiervan;
 • Het verzorgen van managementinformatie, waaronder KPI-rapportages, ter ondersteuning van het MT.

Waar ga je werken?
Wij zijn Huhtamaki Nederland uit Franeker, één van de grootste molded fiber-fabrieken van ons wereldconcern. In onze fabriek wordt oud-papier verwerkt en getransformeerd tot nieuwe producten zoals eierdoosjes, bekertrays en allerlei andere verpakkingen. Huhtamaki is actief in 37 landen en heeft ruim 19.000 medewerkers.
Innovatie en duurzaamheid staan bij ons centraal. Zo hebben we een volledig composteerbare verpakking voor kant-en-klaarmaaltijden ontwikkeld die zorgt voor 82% minder CO2-uitstoot en geen plastic afval.

Wat vragen we van jou?

 • Ben jij zelfstandig en proactief? Als Financial Controller bij Huhtamaki ben je in staat complexe financiële data te analyseren en te interpreteren. Ook signaleer je kansen en risico’s en kom je met oplossingen om de processen te verbeteren;
 • Heb jij een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk? Jij pakt projecten voortvarend op en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen. Je bent gedreven en wil je werkzaamheden efficiënt en effectief uitvoeren;
 • Ben jij in staat om complexe informatie op een begrijpelijke manier over te brengen? Je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en je bent in staat te werken in een dynamische omgeving;
 • Ben je nauwkeurig en heb je oog voor detail? Je kunt dashboards creëren en beheren, en natuurlijk data analyseren en visualiseren. 

Ja? Reageer dan direct! 

Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende en zelfstandige functie: je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en kunt je verantwoordelijkheid pakken;
 • Een dynamische werkomgeving: je werkt in een team met enthousiaste collega’s en een informele en open sfeer;
 • Een fijne, gezellige werkplek. Je hebt in totaal zo’n 200 collega’s, waarvan 4 directe collega’s in het Finance-team;  
 • Een contract voor 32 tot 40 uren per week, afhankelijk van jouw wensen;
 • Een jaarsalaris van tussen de € 48.700 en € 65.000, afhankelijk van je ervaring. 

Solliciteren
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat. 

Solliciteren is erg eenvoudig, in 3 kleine stappen is het al gebeurd: 
1.    Klik op ‘reageer direct’.
2.    Vul je gegevens in en upload je cv.
3.    Klik op verzenden.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Anna Guldemond (Consultant bij Huhtamaki Nederland) op telefoonnummer 06-25355627. 

Acquisitie
Voor al onze vacatures werken wij intensief en exclusief samen met Effectus-HR. Door de expertise die we hiermee in huis hebben, zijn wij ervan overtuigd dat we voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat gaan vinden. Ongevraagd kandidaten voorstellen wordt daarom niet op prijs gesteld. Huhtamaki Nederland aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus. Toegestuurde cv’s door bureaus, zonder zoekopdracht van de afdeling HR, worden gezien als eigendom van Huhtamaki Nederland. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Huhtamaki Nederland als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFinancial Controller
Indicatie salaris (min – max]3500 – 4700
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , 625355627 onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieFraneker, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijhuhtamaki.com/solliciteren?solnr=881&utm_medium=jobboards&utm_source=nvb&utm_campaign=Financial_Controller_EFG01549_&utm_id=EFG01549

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.