Franchiseondernemer FranchiseFormules.NL 04-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Franchiseondernemer FranchiseFormules.NL 04-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Franchiseformule: Home Instead Thuisservice

Franchisen bij Home Instead Thuisservice

Als franchiseondernemer van Home Instead Nederland help je ons te voorzien in de groeiende behoefte van 3,3 miljoen 65+ senioren aan individuele ondersteuning thuis. Wereldwijd hebben wij circa 1.100 franchisekantoren verspreid over 13 landen en daarmee zijn we met trots wereldwijd marktleider in de niet-medische ouderenzorg. In Nederland hebben wij een eigen vestiging en 41 franchisevestigingen en gaan wij ook dit jaar verder uitbreiden. Daarom zijn we op zoek naar franchiseondernemers.

De markt

De zorgmarkt in Nederland is in beweging. Het aantal 65+ senioren telt op dit moment circa 3,3 miljoen en dit zal de komende decennia bijna verdubbelen. Er is een toenemende vraag naar individuele ondersteuning op terwijl de overheid juist bezuinigt op de zorg. Een toenemend beroep wordt gedaan op mantelzorgers, tegelijkertijd is een zeer groot deel van deze mantelzorgers nu al overbelast. Door dit alles ontstaat een 'nieuwe groeimarkt' voor dienstverlening op het gebied van zorg en welzijn aan senioren. Het antwoord op deze toenemende vraag is de uitgebreide dienstverlening van Home Instead Nederland!

Onze visie

Zorg kan beter, en dat bewijst Home Instead wereldwijd door ondersteuning af te stemmen op de behoeften van senioren en in te spelen op de ontwikkelingen in de langdurige zorg. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht zijn hierbij de drijfveren.

De visie van Home Instead Nederland op de ondersteuning van senioren is een andere kijk op ouder worden. Deze visie wordt op politiek en beleidsmatig niveau wereldwijd uitgedragen door , oprichter en voorzitter van Home Instead, de Amerikaanse moederorganisatie.

Het beste van twee werelden


In Nederland bestaan twee type zorgwerelden. Professionele zorgverlening met een medisch-verpleegkundige en non-professionele zorgverlening, welke voor het merendeel wordt geleverd door mantelzorgers en vrijwilligers.

Home Instead biedt met haar dienstverlening het beste van de twee werelden. Namelijk niet-medische professionele ondersteuning thuis voor senioren. Onze CAREGivers bouwen met hun klanten een relatie op die net zo persoonlijk kan zijn als met familieleden of vrienden. Tegelijkertijd leveren CAREGivers ondersteuning die voldoen aan professionele eisen. Zij zijn namelijk geselecteerd en getraind om de dienstverlening ook in moeilijke en complexe situaties te bieden. De CAREGivers van Home Instead worden tevens ondersteund door een professioneel supportteam en de overall kwaliteit van de dienstverlening wordt doorlopend getoetst.

Thuiszorg, maar dan anders!


Home Instead Nederland

Begin 2012 is gestart met de eerste eigen vestiging in de regio Kennemerland. Inmiddels zijn 42 franchisevestigingen operationeel. De doelstelling is om in de komende jaren uit te groeien tot een landelijk dekkend netwerk van 50-60 franchiseondernemingen. Het Home Instead franchiseconcept is gebaseerd op hard-franchise en Home Instead is erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging.


Wat kan je als aspirant franchiseondernemer van ons verwachten?

Vanuit de franchisegever-organisatie worden franchiseondernemers permanent ondersteund op het gebied van opleidingen, automatisering, marketing, bedrijfsvoering, personeelsbeleid, benchmarking en inkoop.

Trainingstraject

Voor de start van de onderneming doorloop je de Home Instead trainingsweek. Tijdens deze trainingsweek staan de bedrijfsprocessen als beschreven in het franchisehandboek centraal. Bij aanvang van de onderneming start het supportprogramma en word je op jouw eigen locatie intensief begeleid, het zogeheten 'Training on the job'. Indien er meerdere ondernemers starten in de periode, verzorgen wij een gezamenlijke training met veel ruimte voor interactie.

Wat zoeken wij in onze franchiseondernemers?

Home Instead kiest haar franchiseondernemers met grote zorgvuldigheid en het volgende profiel is daarbij leidend:

 • Ondernemerschap, affiniteit met senioren én een dienstverlenende instelling zijn jouw kernwaarden.
 • Je netwerk is groot en het voelt als een tweede natuur dit verder uit te bouwen.
 • Je ziet franchising als een model waarbij beide partijen elkaar verder helpen.
 • Hoewel ervaring in de zorg een pré is, hechten we meer waarde aan de juiste mindset.
 • Je kunt een verklaring van goed gedrag en financiële gegoedheid overhandigen.
 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

Ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd om franchiseondernemer te worden van Home Instead Thuisservice en wil je samen met ons de uitdaging aangaan om het wereldwijde succes van Home Instead ook in Nederland uit te breiden? Vraag dan via deze pagina verdere informatie aan.


 • Home Instead Thuisservice Enschede vergroot zelfstandigheid senioren
 • Home Instead Thuisservice opent nieuwe vestiging in regio Zuid-Hollandse eilanden

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheReclame/PR/Communicatie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://franchiseformules.nl/franchise/home-instead-thuisservice-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.