Fysiotherapeut Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Fysiotherapeut Maandag 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Je werkt samen met andere zorgverleners in een team en je draagt bij aan het welzijn van de ouderenzorginstelling.

Als fysiotherapeut vervul je een belangrijke rol in het verbeteren van de kwaliteit van leven en het welzijn van oudere patiënten. Je voert een breed scala aan taken uit om stoornissen, beperkingen en handicaps in het houdings- en bewegingsapparaat te behandelen en te beheren, met aandacht voor de specifieke behoeften van ouderen.

Ben jij een gediplomeerde Fysiotherapeut op zoek naar een boeiende werkplek in de ouderenzorg? Heb je interesse in het toepassen van jouw expertise binnen intramurale omgevingen? Solliciteer dan gauw op deze vacature

Wat bied Maandag® jou?

  • Een goed salaris CAO VVT schaal 55;
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding van 23 cent per km;
  • Opbouw van vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen;
  • Trainingen en cursussen via de Maandag® Academy. 

Functie eisen

  • Afgerond opleiding Fysiotherapie
  • affiniteit met de ouderenzorg

Over het bedrijf

Maandag® is dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden. Met 46 vestigingen in 15 steden zijn we al meer dan 30 jaar leidend binnen het publieke domein en groeien we hard binnen de commerciële sector. Dit doen we samen met 5.200 professionals in de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, engineering, finance, HR en communicatie.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Fysiotherapeut die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFysiotherapeut
Indicatie salaris (min – max]3000 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensdemi.rooze@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108196511?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.