Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (Groepsbegeleiding) Wille 07-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (Groepsbegeleiding) Wille 07-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

VACATURE
Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

 • Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (groepsbegeleiding)

Damwoude | 8-13 uur

voor onze specialistische groepsbegeleiding in Damwoude

Wille biedt specialistische begeleiding aan kinderen en gezinnen met een specifieke ondersteuningsbehoefte. Dat doen we al meer dan 20 jaar. Onze begeleiding vindt plaats in groepsverband op onze locaties en individueel in de gezinssituatie of in de klas. Hiermee leggen we de basis voor persoonlijke groei. Want elk kind verdient immers zijn of haar eigen plek: thuis, op school en in de samenleving.

Als gespecialiseerd pedagogisch medewerker bij Wille in Damwoude, werk je met kinderen van circa 6 tot 16 jaar met een (licht) verstandelijke of meervoudige beperking, vaak gecombineerd met bijkomende problematiek. Je bent in staat om (sensomotorische) ontwikkeling te stimuleren en zoekt daarvoor samenwerking met collega's en andere betrokkenen. Je hebt oog voor het (informele) netwerk rondom het kind. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van ondersteuningsplannen. Je organiseert activiteiten die aansluiten bij individuele doelen en voert zo nodig verzorgende taken uit. Je werkt binnen een zelfsturend team waarbij je elkaar coacht en van feedback voorziet. Regelmatig heb je contact met onze orthopedagoog en je teamcoördinator.

Woensdag en zaterdag

Locatie Damwoude

8-13 uur per week

LOCATIE :

Damwoude

Contract

CONTRACTTYPE :

Vast

AANTAL UREN:

8-13 uur

Wat vragen wij:

 • Ervaring met onze specifieke doelgroep, bijvoorbeeld vanuit een behandelcentrum voor jeugd of kinderdagcentrum.
 • Bij voorkeur ook kennis- en ervaring op het gebied van autisme en hechtingsproblemen.
 • Uitstekende pedagogische vaardigheden: Je weet een sfeer van rust, sociaal-emotionele veiligheid en plezier te creëren.
 • Enthousiasme en adequaat handelen: Je weet hoe je kinderen kunt motiveren en hoe je zelfredzaamheid kunt bevorderen.
 • Goede communicatieve vaardigheden: Je stelt zelfstandig ondersteuningsplannen op met daarin SMART doelen en onderhoudt contact met netwerk en ketenpartners;
 • Een professionele houding: Je werkt graag in teamverband, communiceert helder en direct, staat open voor coaching door collega's.
 • Bereidheid tot het volgen van trainingen: bijvoorbeeld Geef me de vijf, Triple P, BHV, Epilepsie, Medicatie.
 • Een afgeronde HBO of MBO4 opleiding.
 • SKJ-registratie is een pré, het behalen hiervan een eis.
 • Beschikbaarheid op zaterdag.

Wat bieden wij:

De functie is per direct beschikbaar. We bieden een afwisselende en betekenisvolle baan, binnen een team van enthousiaste collega's. Je werkt volgens een vast basisrooster, dat in elk geval bestaat uit een wekelijkse of tweewekelijkse zaterdagdienst van 9:00-17:00 uur. Ook roosteren we je graag op woensdagmiddag in. Uitbreiding van de vaste uren en extra werken op invalbasis is mogelijk, afhankelijk van je beschikbaarheid. We bieden arbeidsvoorwaarden volgens CAO jeugdzorg, schaal 7/8 met op zaterdag een onregelmatigheidstoeslag van 30%. Je werkt in een zelfsturend team waarin iedereen verantwoordelijkheid draagt voor het succes van onze dienstverlening. Daarbij zijn er voldoende coaching- en scholingsmogelijkheden.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV uiterlijk 26 mei 2024 naar t.a.v. . Wil je meer weten over deze functie, neem dan gerust contact op met Alyssa ().

Solliciteren

Samen,
Leren, Leven

Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een gestructureerd dagprogramma en een veilige, vertrouwde omgeving waarin volop aandacht is voor individuele hulpvragen.

Service Bureau Wille
Grote Kerkstraat 4
8601 ED Sneek

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGroepsleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 13
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieDamwald, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://wijzijnwille.nl/vacatures/gespecialiseerd-pedagogisch-medewerker-zaterdag/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.