Groepsbehandelaar Jongeren - Groepsbehandelaar Jongvolwassenen Fier 29-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Groepsbehandelaar Jongeren – Groepsbehandelaar Jongvolwassenen Fier 29-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Groepsbehandelaar jongvolwassenen

Voor onze afdeling Asja 1 in Leeuwarden is Fier op zoek naar een gedreven Groepsbehandelaar voor 28-32 uur per week.

Asja 1

Meiden die worden gemanipuleerd, geronseld, bedreigd, mishandeld, gebruikt en misbruikt zitten vaak enorm in de knel. Eenmaal gevangen in een loverboy-, mensenhandel- of crimineel circuit is het moeilijk om hier uit te komen. Deze meiden worden vaak ernstig bedreigd, waardoor het lastig is om van het foute netwerk los te komen. Asja 1 is een gespecialiseerde opvang- en behandelplek voor meiden in de leeftijd 16 tot 23 jaar, die te maken hebben gehad met misbruik, geweld en bedreiging en die een geïntegreerde behandeling nodig hebben.

De functie

Als groepsbehandelaar verleen je individuele, systeem- en groepsgerichte hulp aan de jongeren. Je organiseert groepsgerichte en individuele activiteiten ter bevordering van het pedagogisch leefklimaat. Daarnaast pleeg je interventies waarbij gewenst gedrag wordt gestimuleerd en competenties worden versterkt. Je begeleidt en behandelt de meiden conform het behandelplan en vervult de rol van mentor. Je werkt in een multidisciplinair team conform een rooster (tussen 7.30 en 23.00 uur) in een 24-uurs specialistische behandelvoorziening voor 32 uur per week.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij de collega die affiniteit heeft met onze doelgroep? Nieuwsgierig is naar de functie van gedrag? Sta jij stevig in je schoenen, ben jij duidelijk en flexibel? Is jouw motto doen wat je zegt en zeggen wat je doet? En vind jij het een uitdaging om telkens weer maatwerk te bieden op zowel groeps-als individueel niveau? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Je bent in het bezit van een relevant hbo-diploma (Social Work met uitstroomprofiel Zorg, SPH, MWD, HBO-V richting psychiatrie of SPV) en hebt bij voorkeur ervaring in werken op een groep. Je bent SKJ geregistreerd of je bent bereid je te registreren. Je vindt het geen probleem om op onregelmatige tijden en in de weekenden werken en om administratieve taken gerelateerd aan het werk uit te voeren.

Wat bieden wij?

Fier is een groeiende organisatie met voldoende ruimte en mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding. Een werkomgeving die je uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Inschaling doen we op basis van opleiding en ervaring, de functie van groepsbehandelaar is ingedeeld in functiegroep 8 van de cao Sociaal Werk (min. €3.282,- / max. €4.676,- bruto per maand). Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd.

Over Fier

Fier is een landelijk expertisecentrum op het gebied van geweld in afhankelijkheidsrelaties en biedt hulp aan slachtoffers, getuigen én plegers van geweld. Fier combineert gespecialiseerde zorg in een veilige/beschermde omgeving met een kennisfunctie (ontwikkel-, innovatie- en onderzoeksfunctie). Onze opdracht is het voorkomen van geweld, het stoppen van geweld en het bieden van hulp bij de gevolgen van geweld. De wereld is hierbij ons uitgangspunt. Wat speelt er? Wat hebben slachtoffers van geweld nodig?

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie bel je met op telefoonnummer .

Meer weten over Fier, onze visie en werkwijze? Kijk op: www.fier.nl/over-fier of lees het Fier magazine: www.fier.nl/fiermagazine . Of bekijk de aflevering van Five Days Inside in 15 minuten: https://bit.ly/311oe6l .

Solliciteren

Solliciteren kan tot en met 30 juni 2024 door te klikken op de sollicitatiebutton.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHulpverlener
Indicatie salaris (min – max]3282 – 4676
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)28 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijfier.nl/vacaturebeschrijving/groepsbehandelaar-jongeren

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.