Groepsleider Huisvesting Dunamare 16-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Groepsleider Huisvesting Dunamare 16-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

2.177177 3.110 P1M

Dunamare onderwijs

Diakenhuisweg 5
2033 AP Haarlem Netherlands

Maritieme Academie Harlingen

Almenumerweg 1
8861KM Harlingen Netherlands

Groepsleider huisvesting

Maritieme Academie Harlingen

 • Harlingen
 • 0.8 FTE
 • € 2.177,- tot € 3.110,-
 • Sluitingsdatum : 31-05-2024

Vragen? Neem contact op Lucy Post

Groepsleider huisvesting

Maritieme Academie Harlingen

 • Harlingen
 • 0.8 FTE
 • € 2.177,- tot € 3.110,-
 • Sluitingsdatum : 31-05-2024

Werken je graag met pubers en heb je een brede affiniteit met onze doelgroep? Solliciteer dan bij onze sfeervolle, nautische school als groepsleider op de huisvesting.

Wat ga je doen?

Je hebt affiniteit met het werken met jongeren tussen de 12 en 19 jaar en bent geschoold als sociaal werker/ pedagogisch medewerker of maatschappelijk werker. Voor het begeleiden van groepen jongeren draai jij je hand niet om en je denkt graag mee over de invulling van sport & spel activiteiten, (huiswerk)begeleiding en dagelijkse routine. Je bent pedagogisch competent en bereid om de principes van de huisvesting te omarmen en uit te dragen.

Wie ben jij?

Je gaat jongeren begeleiden op de gloednieuwe huisvesting van onze school. De huisvesting staat op het terrein van de Campus, waar onderwijs, huisvesting, simulatie centrum en opleidingsschepen deel van uitmaken. Het gebouw van de huisvesting is gloednieuw en speciaal ontworpen om jongeren een fijne en huiselijke omgeving te bieden tijdens het volgen van hun opleiding. Van maandag t/m vrijdag begeleidt je onze leerlingen bij het wonen in onze huisvesting. Dit doe je in een vast team en met wisselende diensten, waaronder avonddienst.

 • Voor deze functie is schaal 5 van toepassing. Je salaris is minimaal € 2.177,00 en maximaal € 3.110,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je wordt ingeschaald op basis van je opleidingsniveau en werkervaring.
 • Per jaar krijg je 53 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Daarbij ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (13 e maand) van 8,33%. Als ondersteunende medewerker t/m schaal 8 ontvang je nog een extra eindejaarsuitkering van € 1.200 bovenop deze 8,33%.
 • Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd, met een aanstelling van 0.8 - 0.8 fte
 • Een goede pensioenregeling! Dunamare onderwijs neemt 70% voor haar rekening van de regeling bij het ABP.
 • Per jaar ontvang je € 75 vaste onkostenvergoeding (eenmalig in november, naar rato van je dienstverband).
 • Dunamare doet meer voor jouw persoonlijke ontwikkeling : de Dunamare Academie is the place to be als het gaat om leren en ontwikkelen. Of je nu voor de klas staat, onderwijsondersteuner of leidinggevende bent. Bekijk ons uitgebreide programma: www.dunamare-academie.nl.
 • Jouw gezondheid en vitaliteit krijgen alle aandacht. Zo hebben we een aantrekkelijk fietsplan, vitaliteitscoaches en trainingen zoals mindfulness, hardlopen of kickboksen. Daarnaast krijg je € 100 vitaliteitsvergoeding per jaar voor sportactiviteiten of bijvoorbeeld voor het kopen van nieuwe hardloopschoenen.
 • Elk jaar kun je 90 extra vrije uren (op basis van een fulltime dienstverband) inzetten op een manier die past bij jouw persoonlijke levensfase. Je kunt deze uren laten uitbetalen, maar je kunt ze ook gebruiken om een goede werk-privébalans te bevorderen. Of voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Het team

Naast vmbo-onderwijs verzorgen we ook maritiem contractonderwijs: cursussen en trainingen aan mensen die werkzaam zijn in de maritieme wereld, met als doel hun vakkennis bij te scholen of op peil te houden. Mbo- en hbo-leerlingen kunnen terecht bij het trainingscentrum dat op ons terrein ligt. Door het afwisselende onderwijsaanbod en het maritieme leven, voelen onze medewerkers zich op onze school als een vis in het water!

Over de Maritieme academie Harlingen

Welkom op de Maritieme Academie Harlingen! Wij zijn een school met ongeveer 120 VMBO en 350 MBO leerlingen en maken deel uit van de Dunamare onderwijs groep.

De Maritieme Academie Harlingen staat voor avontuur op het water, aangevuld met boeiende theorie. De academie beschikt over drie opleidingsschepen voor het vmbo en een full mission simulator voor de binnenvaart. Veel van onze leerlingen wonen in huisvesting, die aan onze school is verbonden. Zo kunnen zij zich optimaal voorbereiden op de praktijk, waarbij zij in veel gevallen als bemanningsleden met elkaar op een schip zullen wonen. In 2024 betrekken we onze spiksplinternieuwe huisvesting, met onder meer een restaurant ,conferentiezaal en koffiecorner.

Dunamare onderwijs doet méér. Meer voor leerlingen. Meer voor het onderwijs. En meer voor medewerkers. Denk aan goede opleidingsmogelijkheden, mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans, goede doorgroeimogelijkheden en volop aandacht voor vitaliteit. Lees maar. www.werkenbijdunamare.nl/arbeidsvoorwaarden

Maritieme Academie Harlingen is onderdeel van Dunamare onderwijs. Daaronder vallen 24 uiteenlopende scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen, met uitstapjes naar Harlingen en Uithoorn.

Direct reageren?

Denk je dat dit jouw perfecte baan is, bij jouw perfecte school?

We proberen binnengekomen reacties zo snel mogelijk te beoordelen en mogelijk worden dan ook de eerste gesprekken al voor de sluitingsdatum van de procedure gevoerd. We behouden ons het recht voor om bij voldoende geschikte reacties, de vacature eerder te sluiten.

Neem dan contact op met Cindy Postma via .

* A cquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Collega's aan het woord

Groepsleider Huisvesting

 • Maritieme Academie Harlingen
 • Harlingen
 • 0.8 FTE

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHuismeester
Indicatie salaris (min – max]3110 – 3110
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieHarlingen, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijdunamare.nl/vacature/groepsleider-huisvesting-1081132

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.