Host(ess) McDonald's Goutum McDrive;Haanlyck Goutum 27-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Host(ess) McDonald’s Goutum McDrive;Haanlyck Goutum 27-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

McDonald's Academy Over McDonald's

0

Host(ess)

Goutum (Leeuwarden Zuid)

Goutum

0 - 40 uur

Host(ess)

Goutum

Host(ess)

0 - 40 uur

Wat ga je doen?

Van het organiseren van kinderfeestjes tot het uitdelen van de nieuwste smoothies: jij wilt mensen verrassen! Zo creëer je als Host(ess) good times momenten voor onze gasten.
Je start in een opleidingstraject waarin geen dag hetzelfde is. Het ene moment help je gasten met hun vragen of geef je informatie over producten, het andere moment bied je samples aan van onze nieuwste smoothie. Je zorgt ervoor dat jouw McDonald's restaurant en haar omgeving een prettige, gastvrije uitstraling hebben.
Naast good times momenten voor de gasten, creëer je ook good times momenten voor jezelf! Door samen te werken met je collega's, de McDonald's Crew en jezelf uit te dagen om nog meer spontane geluksmomentjes voor onze gasten te creëren.

Wie ben jij?

Bij McDonald's waarderen we je om wie je bent en vinden we het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Ben jij oplossingsgericht ingesteld, goed in plannen en organiseren en sociaal en communicatief vaardig? Dan pas je als Host(ess) binnen de McDonald's cultuur, en zullen we je altijd waarderen om wie je bent. Zo zijn er veel trainingen en is er zelfs de mogelijkheid om via McDonald's je MBO-diploma te behalen!

Bij de meeste McDonald's restaurants kun je al werken als je 15 jaar bent.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKeukenmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieGoutum, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcdonalds.nl/vacatures/host-ess-goutum-4bf528cd-864e-4396-b13e-4dd77fb8dd3d

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.