Housekeeping Management Stage WestCord Hotels 16-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Housekeeping Management Stage WestCord Hotels 16-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

WestCord Hotels B.V.

 1. Housekeeping Management Stage

Ben je bekend in de hotellerie en zoek je een uitdagende stage? Wil je alle facetten leren van de housekeeping afdeling ? Tijdens jouw stage als Housekeeping Management Stagiair(e) ben je samen met onze housekeeping manager verantwoordelijk voor alle schoonmaakwerkzaamheden en de dagelijkse planning. Samen met de Housekeeping Manager ben jij de schakel tussen de Front Office en de gast. Je controleert kamers op kwaliteit en ondersteunt je collega's waar nodig.

Deze Managementstage gaat verder dan kamers schoonmaken; het is een combinatie van time management, het uitvoeren van kwaliteitscontroles, het beheer van het budget en het trainen van het housekeeping team, alles met de nadruk op teamwork en communicatie!

Over Hotel Jakarta

Een historische plek met herinneringen aan 'de Oost'… Op de kop van het Java-eiland in Amsterdam, waar ooit duizenden reizigers naar Nederlands-Indië vertrokken, bevindt zich nu een uniek duurzaam 4-sterrenhotel in Amsterdam. Waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, ligt nu een groene oase in het centrum van Amsterdam. Hotel Jakarta Amsterdam beschikt over 200 luxe kamers met Indonesische invloeden De meeste kamers hebben een balkon, met een panoramisch uitzicht over het IJ én de stad. Ontbijt, lunch of diner in Café Jakarta, waar 'West' en 'Oost' letterlijk bij elkaar komen. Of een cocktail in de Malabar met een unieke view. Voor de lekkerste gebakjes ben je bij ij Westers aan het juiste adres! In Hotel Jakarta laten gasten zich in de watten leggen in de wellness, met heerlijk zwembad of een bezoekje aan de sauna.


Wat maakt jou de perfecte Assistant housekeeping manager?

 • Je bent proactief, leergiering en bereid om teontwikkelen;
 • Volgt een gerelateerde HBO opleiding (hotelschool, toerisme of events);
 • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;
 • Zoekt een stage per direct voor minimaal 5 maanden;
 • Vier of vijf dagen per week op de werkvloer, in een gezellig team!
 • Woonachtig in of vlakbij Amsterdam.

Wat biedt WestCord Hotels?

 • Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen, met doorgroei mogelijkheden.
 • Trainingen: Zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.
 • Stagevergoeding: Een passende beloning voor je inzet vinden wij belangrijk, daarom krijgen stagiairs bij ons €25,- per gewerkte dag.
 • Huisvesting: Gratis mogelijkheden (alleen op de Waddeneilanden).
 • 30/30 member :
  • Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels;
  • 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken);
  • 30 % korting op de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels.
 • Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou. Alle collega's genieten van de Surprise Our One Team dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten.
 • Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze wordt aangenomen!

Fleur van der Vlugt helpt je graag!

Neem dan gerust contact met mij op, je kunt me bereiken via:
of

Let's embark on a new adventure!

Start van jouw avontuur

Leuk! Je hebt onze vacature gevonden en bent enthousiast geworden om bij ons te komen werken. Wij streven er naar je binnen 2 dagen een reactie te geven. Dit kan via telefoon, app of mail. Hou je telefoon dus goed in de gaten!

Kennismaking

We leren jou graag kennen, maar jij ons natuurlijk ook. We nodigen je graag uit bij ons op locatie om alvast even sfeer te proeven. Heb jij je vragen voor ons al klaar liggen?

Werken bij WestCord?

Het kan zijn dat je nog uitgenodigd wordt voor een tweede gesprek. Zijn we beide enthousiast? Dan sturen we jou onze arbeidsvoorwaarden en krijg je het online contract toegestuurd.

On board!

Je krijgt toegang tot onze Oneteam app en leert zo het bedrijf alvast beter kennen. Ben jij klaar voor je eerste werkdag? Binnenkort word je uitgenodigd voor je allereerste training; embark on your adventure !

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHousekeeping Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheOverig
LocatieHarlingen, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijwestcord.nl/vacatures/housekeeping-management-stage-312311

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.