Hovenier Onderhoud Struiksma Hoveniers 03-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Hovenier Onderhoud Struiksma Hoveniers 03-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Vacatures - Struiksma hoveniers

Wij zoeken een Hovenier onderhoud

Functieomschrijving

Je bent werkzaam als hovenier in het tuinonderhoud samen met een ervaren collega. Werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van tuinen bij particulieren, kantoorpanden, vve's ed. Naast deze onderhoudswerkzaamheden behoren ook het aanplanten van tuinen en aanleggen van gazons tot de werkzaamheden. De nadruk voor deze functie ligt echter op het particuliere tuinonderhoud.

Jij bent ons visitekaartje; klantgericht, vriendelijk en bezit goede communicatieve vaardigheden. Je kan zelfstandig en in teamverband werken.

Dienstverband/Industrie

Betreft een fulltime functie van 5 dagen per week, maar deeltijd is ook bespreekbaar. Bij wederzijds bevallen zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling. Werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag. De werkdag begint en eindigt bij ons op de zaak. Werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de directe omgeving waardoor wij geen lange reistijden hebben.

Opleiding, vaardigheden en kwalificaties

  • Bij voorkeur hoveniersopleiding niveau 2/3/4
  • enkele jaren ervaring als hovenier
  • kwaliteitsbewust
  • verantwoordelijkheidsgevoel voor bedrijfsbus, gereedschappen en materieel
  • Rijbewijs B (E).
  • Bosmaaiercertificaat (of bereid deze te halen)

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een hoveniersbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in Friesland. Binnen het bedrijf zijn ca. 10 mensen werkzaam. Wij houden ons bezig met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten; zo hebben wij verschillende ploegen op pad voor de aanleg, voor het particuliere en fijnere hovenierswerk en het grotere onderhoud bij bedrijven en instellingen.

Wij bieden een goed team van collega's, salariëring conform CAO, een volledig ingerichte bedrijfsbus en goed werkmaterieel.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHovenier
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieGoutum, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://struiksma.nl/vacatures/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.