HR adviseur Maandag 03-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. HR adviseur Maandag 03-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Binnen de rol van HR adviseur ben je communicatief sterk, en weet je makkelijk te schakelen tussen leidinggevenden en collega’s binnen de organisatie om zo de organisatieontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. Als HR adviseur houd je van regie en overzie je het geheel. Daarnaast heb je een analytische instelling om te onderkennen wat nodig is, daarover te adviseren, maar ook operationeel te werken en aan te sturen.

Functie eisen

Als HR adviseur beschik je over het volgende profiel:

·      Een afgeronde hbo of wo-opleiding op het gebied van HR of vergelijkbaar;

·      Minimaal 7 jaar werkervaring op het gebied van P&O, het liefst binnen een grote organisatie;

·      Kennis en werkervaring met adviseren bij operationele en tactische HR vraagstukken;

·      Specialisatie in één van de volgende onderwerpen: recruitment, loopbaan-/mobiliteitsadvies en/of verzuim;

·      Je werkt graag met een team samen, en bent dan ook grotendeels van de tijd op kantoor.

Over het bedrijf

Bij Maandag® detacheren wij gedreven professionals. Dit betekent dat Maandag® fungeert als werkgever, maar jij als professional op projectbasis aan de slag zal gaan. Op deze manier krijg jij de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van verschillende organisaties om op die manier impact te realiseren en de interne medewerkers en organisatie daarin te ondersteunen.

De organisatie waar je aan de slag zal gaan is ambitieus en het werkgeluk van de werknemers staat centraal. Persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, teamwerk en waardering zijn dan ook erg belangrijk om hieraan bij te dragen. Op dit moment werkt de organisatie hard aan de doorontwikkeling van het HR team, maar wordt er ook gewerkt aan andere uitdagingen - waaronder de organisatieontwikkeling.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de HR adviseur die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]3900 – 5500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensjasmijn.frie@maandag.nl , onbekend https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108215499?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.