Huishoudelijke Hulp Facilicom 02-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Huishoudelijke Hulp Facilicom 02-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Vakantiebaan als huishoudelijke hulp - Sneek Zuid

Op zoek naar een flexibele bijbaan waarbij je in de vakantie meer kan werken? Ga dan voor € 13,52 Bruto per uur aan de slag als huishoudelijke hulp!

3 tot 24 uur per week

€ 13,52 - € 16,49 per uur

Vakantiebaan als huishoudelijke hulp - Sneek Zuid

3 tot 24 uur per week

€ 13,52 - € 16,49 per uur

Functieomschrijving

Als huishoudelijke medewerker werk je bij onze klanten thuis. Je pakt de huishoudelijke taken op die de klant zelf niet meer kan uitvoeren. Denk aan stofzuigen of samen met de klant gezellig de afwas doen.

Bij Axxicom Thuishulp werken we in zelforganiserende teams: teams die zoveel mogelijk zelf regelen, zoals het maken van de eigen weekplanning. Werken als huishoudelijke medewerker is daarom heel goed te combineren met jouw studie! Meer werken in je vakantie of minder werken in je tentamenweek? Je regelt het zelf! Kom je er niet uit of heb je tips nodig? Achter de schermen staan teamondersteuners en regiomanagers voor je klaar.

Wat je krijgt

 • Salaris! Tussen de € 13,52 en € 16,49 Bruto per uur;
 • Fietsvergoeding € 1,37 per dag of een scootervergoeding van € 2,29 per dag;
 • € 5,- telefoonvergoeding per periode;
 • 8 % Vakantiegeld;
 • Eindejaarsuitkering: 8,3% van je jaarsalaris;
 • Pensioensopbouw bij het pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Mogelijkheid tot verlenging met uitzicht op een vast contract.

Wie je bent

 • Je bent altijd minimaal 2,5 uur per week beschikbaar;
 • Je bent beschikbaar binnen onze openingstijden: ma-vrij 08:00 - 18:00 en zaterdag 08:00 - 12:00;
 • Je bent verantwoordelijk en werkt graag zelfstandig.

Solliciteer via onderstaande button of stuur een whatsappje naar onze recruiter!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHuishoudelijke Hulp
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)3 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijfacilicom.nl/vacatures/a0wQs000002dfQLIAY/Vakantiebaan-als-huishoudelijke-hulp-Sneek-Zuid

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.