Instructeur software development Driessen 22-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Instructeur software development Driessen 22-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Je werkt op het mbo-college Leeuwarden – Dokkum. Als instructeur word je ingezet voor het verzorgen van praktijklessen, workshops en instructies binnen het cluster IT & Digitalisering, opleiding Software Development.

Jouw taken:

  • Je biedt ondersteuning aan docenten en ontwikkelt je eigen praktijkopdrachten
  • Je begeleidt studenten in het onderwijs en tijdens stages

Je werkt 32 uur per week.

Vacature eisen

Jij bent vakbekwaam, flexibel en klantgericht richting studenten, ouders, werkveld en collega's. Met een dosis humor weet je een creatieve invulling te geven aan de lessen. Bij de begeleiding en het vakinhoudelijk onderwijs houd je rekening met toekomstige ontwikkelingen, de 21e-eeuwse vaardigheden en soft skills. Je bent in staat om vak- en team overstijgend te denken en te werken.

Verder:

  • Heb jij een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding en ervaring als IT-professional
  • Beschik je over ruime ervaring met front-end en backend development. En heb je ervaring dan wel kennis van HTML, CSS, PHP, Javascript en verschillende frameworks zoals Laravel of Symphony
  • Ben je bekend met de OOP-principes en met het ontwikkelen van applicaties voor Android en/of IOS
  • Als je kennis hebt van programmeertaal zoals C#, C(++) en/of Python en ontwikkelmethodieken zoals scrum, agile en waterval is dat een voordeel
  • Ben je in het bezig van een Didactisch Educatief Professional (AD) of bereid deze te behalen

Ben je net afgestudeerd aan een IT gerelateerde opleiding en lijkt het je leuk om je ervaring te delen met de studenten? Dan zien wij jouw sollicitatie ook graag tegemoet.

 

FunctietitelDocent It-vakken
Indicatie salaris (min – max]2449 – 4069
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensflexonderwijs@driessen.nl , 492506645 https://www.driessen.nl/
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=161569524&t=101&cid=DRSS-NL&vid=30106

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.