Internationaal Accountmanager Maritieme Sector Randstad 02-05-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Internationaal Accountmanager Maritieme Sector Randstad 02-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Heb je (internationale) sales ervaring en een technische nieuwsgierigheid? Stap dan aan boord bij deze internationale fabrikant van hoogwaardige touw- en staalkabeloplossingen voor de maritieme en offshore industrie. In deze commerciële rol als Internationaal Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren en verder uitbouwen van de klantenkring in Noordwest Europa en Scandinavië. Hiervoor sta je op verschillende beurzen en ben je circa één week per maand op reis om nieuwe en bestaande klanten te bezoeken. Je wordt onderdeel van een internationaal salesteam, waarin je samenwerkt met twee andere internationale accountmanagers en rapporteert aan de sales directeur. Je kunt werken vanuit het hoofkantoor in Sneek of vanuit de productielocatie in Dordrecht, maar werken vanuit huis met een frequente aanwezigheid op één van beide locaties behoort ook zeker tot de mogelijkheden! Ben je klaar voor deze spannende commerciële uitdaging? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
 • Een direct dienstverband bij de werkgever
 • Een trotse werkgever met een duurzame missie
 • Een uitdagende internationale salesrol
 • Auto van de zaak en een bonusstructuur
 • Ruimte voor vakgerichte cursussen of trainingen
 • Thuiswerken en op kantoor in Sneek of Dordrecht
wie ben jij

Voor deze functie als Internationaal Accountmanager is een sterke commerciële instelling en een nieuwsgierige houding essentieel. Aangezien je werkt in een gespecialiseerde sector, is het belangrijk dat je bereid bent om alles te leren over de producten, hun toepassingen en hoe ze van waarde kunnen zijn voor de klant. Bovendien ben je zelfverzekerd, veerkrachtig en je kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je in staat om op verschillende niveaus te communiceren en bereid om te reizen voor je werk.

 • je bent minimaal MBO geschoold (HBO werk- en denkniveau);
 • je bent een sales professional met (internationale) werkervaring in de maritieme sector;
 • je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
wat ga je doen

In deze commerciële rol als Internationaal Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van de klantenkring in Noordwest Europa en Scandinavië. Hiervoor sta je op verschillende beurzen en door het regelmatig bezoeken van nieuwe en bestaande klanten. Je beheert je eigen agenda en plant je eigen klantafspraken in. Gedurende ongeveer één week per maand ben je op reis om klanten te bezoeken die actief zijn in diverse sectoren, variërend van scheepsbouwbedrijven en havens tot offshore windmolenparken en olie- en gaswinning. Als Internationaal Accountmanager ben je alert op markt- en productontwikkelingen, stel je jaarlijkse verkoopplannen op en adviseer je klanten over de producten en hun toepassingen. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van offerteaanvragen en communiceert intern met collega's over de details en opvolging van nieuwe verkooporders. Daarnaast speel je als Internationaal Accountmanager een cruciale rol in het signaleren van de behoefte aan nieuwe materialen als de markt daarom vraagt. Je werkt dan ook nauw samen met engineers en de R&D-afdeling, maar hebt ook regelmatig contact met collega’s van de commerciële binnendienst. Kortom; een uitdagende internationale salesrol.

waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is een internationale fabrikant van hoogwaardige touw- en staalkabeloplossingen voor de maritieme en offshore industrie. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen voor verschillende toepassingen, waaronder hijsen, trekken, slepen en het aanmeren van schepen. Het bedrijf levert een breed scala aan producten en diensten aan klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sneek en de productielocatie in Dordrecht. Deze locatie speelt een belangrijke rol in de productie en distributie van touw- en staalkabeloplossingen.

sollicitatie

Begrijpelijk dat je interesse hebt in deze leuke baan. Solliciteer via onderstaande sollicitatieknop en stuur je CV met motivatie. Heb je vragen? Bel, app of mail met Gerrit Hogeveen via M. 06 - 12 43 55 83 of E. gerrit.hogeveen@nl.randstad.com #vastdienstverband

Wil jij linken met Randstad Sales & Marketing Noordoost Nederland? Dat kan via www.linkedin.com/in/randstad-commercieel-noordoost/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager Arbeidsbemiddeling
Indicatie salaris (min – max]5200 – 5200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensgerrit.hogeveen@nl.randstad.com , 06 - 12 43 55 83 onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/YkfJ0rY21P5OhY30CQI8

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.