Jachttechnicus - monteur Randstad 16-04-2024

 1. Vacatures Winsum
 2. Jachttechnicus – monteur Randstad 16-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Vaar jij op dit moment niet de juiste koers in je carrière? Dan is dit misschien een mooie kans voor jou als echte techneut! Wij zijn namelijk op zoek naar een jachttechnicus bij Wajer Yachts in Heeg. Dit is een Fries familiebedrijf met een prachtige locatie aan het water in Heeg. Het gaat hier om een functie voor lange tijd.

In deze functie is er ruimte voor zowel starters als ervaren jachttechneuten. Dus beschik jij niet over een afgeronde technische opleiding, maar ben je in je vrije tijd veel aan het klussen aan bijvoorbeeld auto’s en brommers? Dan ben je ook welkom om te solliciteren.

wat bieden wij jou
 • Passend salaris en voorwaarden bij jouw ervaring
 • Internationaal met het kloppende hart in Friesland
 • (Friese) nuchterheid op de werkvloer
 • Een vrijblijvende borrel & snack op vrijdagmiddag
 • Intentie is een contract bij Wajer Yachts
 • Vaarbewijs 1&2 gratis behalen!
wie ben jij

Je hebt een passie voor techniek. Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail, daarnaast ben je stressbestendig. Je hebt een proactieve houding en ben je flexibel. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde Mbo-opleiding, niveau 3 of 4, bij voorkeur in een technische richting zoals: werktuigbouwkunde, mechatronica, maritieme techniek of autotechniek;
 • Kennis van elektrotechniek is mooi meegenomen, maar dit kun je ook leren binnen Wajer Yachts.
wat ga je doen

In Heeg worden verschillende type jachten gebouwd, de Wajer 55 en 55s. Deze jachten worden in verschillende fasen vanaf de polyesterromp opgebouwd. Er worden zoveel mogelijk onderdelen buiten de boot opgebouwd, in de loods, zodat er al veel voorwerk is gedaan. Als de verschillende componenten zoals bijvoorbeeld de panelen klaar zijn om geplaatst te worden dan kom jij als jachttechnicus in beeld. Je bent als jachttechnicus onderdeel van het Nieuwbouwteam.

Als jachttechnicus monteer je verschillende componenten op het jacht. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de Volvo Penta motoren, de generator en de hydrauliekpomp. Naast deze onderdelen plaats jij als technicus het IPS, Fender en het aircosysteem. De elektronische panelen die op het jacht komen worden door jou geplaatst en door het team elektro aangesloten. Naast het plaatsen en monteren van al deze verschillende componenten hou je wijzigingen in werktekeningen en schema`s bij.

Met jouw vakmanschap lever je een belangrijke bijdrage om met elkaar te komen tot het allerbeste resultaat!

waar ga je werken

Wajer Yachts is een Nederlands familiebedrijf met een internationaal werkveld. Hoewel ze op verschillende plekken ter wereld gevestigd zijn, zijn de locaties in Heeg en Lemmer (Friesland) het kloppende hart van Wajer Yachts. Hier wordt met een team van ongeveer 200 collega’s gewerkt aan de ontwikkeling, het design, de bouw en het testen van zo’n 40-50 jachten per jaar.

Het is een professionele organisatie waarin er diverse ontwikkeltrajecten klaarliggen, als jij wilt investeren in je eigen toekomst. Sowieso mag jij kosteloos vaarbewijs 1 & 2 halen. Altijd handig als jezelf eens een boottochtje gaat maken. Wajer heeft naast de standaard vrijdagmiddag borrel, ook nog een personeelsfeest, bouwvakborrel en kerstborrel! Deze feestjes worden groots aangepakt.

 • Een ambitieuze, snelgroeiende en steeds internationaler wordende organisatie.
 • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen en de vrijheid om processen te verbeteren.
 • Wajer’s succes is voelbaar voor iedereen!
sollicitatie

Zie jij jezelf hier wel werken? Solliciteer direct via de button!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelApplicatietester
Indicatie salaris (min – max]3200 – 3200
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenstrijntje.groenhout@nl.randstad.com , 622296752 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheTechniek
LocatieFraneker, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/NjmwLnN21J5v1N3XgpDH

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.