Junior businesscontroller Eminent Groep 29-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Junior businesscontroller Eminent Groep 29-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Jij bent als Assistent Businesscontroller verantwoordelijk voor ondersteuning bij het financiële beheer, het onderhouden van financiële systemen en het ontwikkelen van financiële rapportages. Je bent de rechterhand van de Businesscontroller en bent in staat om te analyseren, te organiseren en te plannen. Je hebt een goed analytisch vermogen en bent in staat om zelfstandig te werken. Je bent in staat om financiële gegevens te controleren en te analyseren, waardoor je in staat bent om nauwkeurige financiële rapporten op te stellen. Je bent ook in staat om kostenbesparingen te identificeren. We zoeken iemand die een professionele houding heeft en het vermogen heeft om in een dynamische omgeving te werken. Als Assistent Businesscontroller krijg je een belangrijke rol in het ondersteunen van de Businesscontroller bij het uitvoeren van financieel beheer, het opzetten van financiële rapportages en het analyseren van financiële gegevens.

Vacature eisen

  • MBO opleiding en financiële werkervaring
  • Kennis van ERP-pakketen

 

FunctietitelFinancieel Analist
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenst.mulders@eminentgroep.nl , 06 - 39 51 50 17 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/junior-businesscontroller-leeuwarden-1955310/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.