Klinisch Perfusionist Medisch Centrum Leeuwarden 16-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Klinisch Perfusionist Medisch Centrum Leeuwarden 16-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Huidige: MCL

MCL

Opleidingsniveau hbo

Arbeidscontract 24-36 uur per week

Salaris €4244 - €6396

Opleidingsniveau hbo

Arbeidscontract 24-36 uur per week

Salaris €4244 - €6396

Wil jij binnen onze Zorgeenheid (ZE) Hart en Vaat onderdeel zijn van het team dat zich richt op ongeveer 700 hartoperaties per jaar bij volwassenen en een groot aantal PCI's, EFO's en andere cardiologische en vaatchirurgische interventies? Het MCL heeft een ambitieus programma voor percutane klepimplantaties (TAVI). Binnen de ZE Hart en Vaat werken we op een collegiale manier samen om topzorg te leveren. Kom als werken bij #teamMCL!

Jij bij MCL

Als ben je werkzaam op de afdeling Extra Corporale Circulatie van de ZE Hart en Vaat. Je werkt voornamelijk op de twee cardiochirurgische operatiekamers waar je verantwoordelijk bent voor het inzetten en toepassen van extra corporale circulatie bij volwassen cardiochirurgische procedures. De afdeling Extra Corporale Circulatie ondersteunt daarnaast de hart- en/of longfunctie bij patiënten op de catheterisatiekamers en de Intensive Care, geeft advies en ondersteuning bij intra-aortale ballonpomp, autotransfusiesystemen en thrombo-elastografie.

Werken bij #teamMCL betekent

  • Een vast dienstverband bij het MCL: je krijgt een aanstelling voor onbepaalde tijd, de aanstelling is voor minimaal 24 uren per week. Indien je 36 uren per week komt werken, wordt in principe een vaste roostervrije dag per week ingeroosterd. Jouw functie is ingeschaald conform Cao Ziekenhuizen in FWG 65.
  • Bereikbaarheidsdiensten: Het verrichten van bereikbaarheidsdiensten en het werken op onregelmatige tijdstippen maakt deel uit van de functie. De cao Ziekenhuizen kent ruime vergoedingen voor het verrichten van bereikbaarheidsdienst, waarin gekozen kan worden voor een vergoeding in geld of in tijd.
  • Opleiding: Het MCL vindt het belangrijk jouw kennis up-to-date te houden, er is opleidingsbudget beschikbaar voor deelname aan congressen, symposia en cursussen. Daarbovenop krijg je het lidmaatschap van de American Society for Extracorporeal Technology (AmSect) vergoed, waardoor je jezelf kan ontwikkelen via online bij- en nascholing. Je contributie van de NeSECC kun je laten betalen via een speciale regeling, waardoor er een belastingvoordeel optreedt.
  • Arbeidsextra's: het MCL biedt een reiskostenvergoeding, 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

De afdeling ECC heeft een zelfstandige positie binnen de ZE Hart en Vaat. Vakmanschap, zorgvuldigheid en hulpvaardigheid vormen de kern van ons werk. Onze afdeling kenmerkt zich door betrokkenheid en een goede samenwerking en relatie met cardiochirurgen, cardio-anesthesisten, assistenten en OK-personeel. Dit alles om hoog specialistische zorg te leveren aan onze patiënten. Er werken 7 Erkend en en een in Opleiding op de afdeling. Op de afdeling Hartkatheterisatie is een hybride kamer, waar we als multidisciplinair team in mee participeren, bij deze hybride kamer is een volledig ingerichte perfusieruimte.

Dit ben jij

Wij zoeken een collega die zijn vak verstaat. Een collega die wil bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek, innovaties binnen het vakgebied en afdelingstaken. Je daagt jezelf én je collega's uit om jezelf, het vakgebied en de afdeling verder te ontwikkelen. Je bent enthousiast, stressbestendig en collegiaal.

Jouw kennis en ervaring:

  • Je beschikt over een afgeronde czo-opleiding tot en een registratie van Erkend bij de NeSECC.

Ook perfusionisten in een gevorderd stadium van hun opleiding worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Neem contact op met:

  • () via of via
  • Kees Koopmans (teammanager zorgproces Hart en Vaat) via of via

Dagje meelopen?

Wil je sfeer komen proeven en een indruk krijgen van ons werk? We nodigen je van harte uit om je een dag vrijblijvend te oriënteren en kennis te maken met het team. We laten graag zien waar en hoe we werken!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsgierig geworden?

Onze recruiters staan voor je klaar!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelRadiotherapeutisch Laborant
Indicatie salaris (min – max]4244 – 6396
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcl.nl/vacatures/klinisch-perfusionist-mcl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.