Kostendeskundige Gemeente Leeuwarden 02-05-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Kostendeskundige Gemeente Leeuwarden 02-05-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ben jij een rekenwonder met een passie voor civiele techniek? Dan ben jij misschien wel de perfecte kandidaat voor onze rol als kostendeskundige bij het team Civiele Techniek van de gemeente Leeuwarden.
Als kostendeskundige van ons team Civiele Techniek krijg je de kans om je talenten volledig te benutten en een cruciale rol te spelen in de realisatie van uitdagende projecten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van ramingen voor diverse projectfasen, maar ook voor het kritisch beoordelen van meerwerkopgaven en het nauwgezet toetsen van budgetten en offertes.
Daarnaast ben je een waardevolle schakel in multidisciplinaire projecten, waarbij je niet alleen adviseert, maar ook de aanbestedingsdocumenten grondig doorlicht en bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van ons calculatieteam. Kortom, bij ons krijg je de kans om je expertise te tonen, jezelf te blijven ontwikkelen en een tastbare impact te hebben op de toekomst van onze gemeente.
Ook houd je je bezig met het volgende

  • Update je jaarlijks het prijzenboek, ter onderbouwing van de grondexploitaties;
  • Indexeer je op basis van landelijke en regionale prijsontwikkelingen de basisbestanden;
  • Maak je de milieu-impact (CO2 verbruik) van projecten inzichtelijk.

  • Vragen?
  • Raymond Ruiter

Wie ben jij

Als kostendeskundige van het team Civiele Techniek ben je een veelzijdige professional. Je bent iemand die breed inzetbaar is binnen het team en je vindt het leuk om te werken aan uitdagende projecten. Als kostendeskundige ben je niet alleen een rekenexpert, maar ook een overtuigende gesprekspartner. Je bent toegankelijk en collegiaal, en je staat altijd klaar om bij te dragen aan totaaloplossingen voor onze projecten.
Daarnaast vragen we van jou

  • Een afgeronde hbo-opleiding Civiele Techniek, maar een mbo-er met de nodige ervaring is ook zeer zeker welkom.
  • Kennis en ervaring met softwarepakketten als Office, Microstation of Autocad, de GWW-bundel en SSK-systematiek.

Waar ga je werken

Wij zijn met ruim 129.000 inwoners de grootste gemeente van Fryslân. Leeuwarden is het bestuurlijke, economische en culturele zwaartepunt van de provincie. We zijn een energieke organisatie met een verscheidenheid aan boeiende vraagstukken. Met bijna 2.000 medewerkers werken we aan de realisatie van de ambities van de gemeente en de uitvoer van diensten voor onze burgers en ondernemers.
Het team
Je gaat werken bij het team Civiele Techniek van de sector Inrichting en Beheer Buitenruimte. In de sector werken zo'n 350 mensen; het ontwerp, de inrichting en het beheer van de buitenruimte wordt hier vormgegeven en uitgevoerd. Het team Civiele Techniek is verantwoordelijk voor de civieltechnische voorbereiding en uitvoering van projecten en bestaat uit ongeveer 40 mensen. Het gaat hierbij onder andere om de aanleg van uitbreidingsplannen, infrastructurele projecten, bedrijventerreinen en onderhoud van asfalt-, elementenverhardingen, riolering, openbare verlichting , groen en kunstwerken. Wij zijn ons bewust van de impact die onze projecten hebben op het milieu en doen er alles aan om deze impact tot een minimum te beperken. Dit doen wij door samen met de eigen teams en sectoren en de markt kritisch te zijn op hergebruik, materiaalgebruik en het terugdringen van CO2 uitstoot.

Wat bieden wij

Wij bieden een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.752, - (functieschaal 9, salaristabel 1-1-2024) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Naast een goed salaris en een dynamische werkomgeving bieden we je een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband.
Een extra aantrekkelijke voorwaarde is het gebruik kunnen maken van 17,05% Individueel Keuzebudget (IKB) boven op het bruto jaarsalaris. Naast een goed salaris biedt de gemeente Leeuwarden meer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan flexibele werktijden, een laptop, mobiele telefoon, gunstig pensioenfonds, kortingen op diverse verzekeringen en korting op jouw fitnessabonnement. Daarnaast investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling, we horen graag hoe jij dit ziet. Je ideeën en initiatieven worden op prijs gesteld en je krijgt ruimte en vertrouwen om deze vorm te geven.

Contact

Enthousiast geworden? Reageren kan tot en met 15 mei. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 22 mei.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Karin Vink, Corporate Recruiter, te bereiken via of via
Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne medewerkers een voorrangspositie.
Wil je meer weten over hoe het werken bij de gemeente eraan toe gaat? Kijk dan eens op www.werkenbijleeuwarden.nl
De gemeente Leeuwarden let niet op leeftijd, sekse, afkomst, kleur of geaardheid.
Om in dienst te kunnen treden bij de gemeente Leeuwarden is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKostendeskundige
Indicatie salaris (min – max]4752 – 4752
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijleeuwarden.nl/vacatures/kostendeskundige-civiele-techniek/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.