Leerkacht Invalpool KyK Scholen 23-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Leerkacht Invalpool KyK Scholen 23-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Ben jij klaar voor een avontuurlijke reis door het onderwijslandschap? We zoeken gepassioneerde leerkrachten die niet bang zijn om buiten hun comfortzone te stappen en op verschillende scholen te schitteren. Met jouw pedagogische kracht en flexibele instelling ben je een waardevolle aanwinst voor ons team. Je krijgt de kans om te presteren op verschillende locaties en je horizon te verbreden terwijl je jezelf continu blijft ontwikkelen.

Hoewel je minder betrokken bent bij een school, heeft dit ook zo zijn voordelen:

  • Je maakt kennis met verschillende scholen, leerlingen en onderwijsmethoden.
  • Je leert en groeit door middel van nieuwe uitdagingen en ervaringen.
  • Jouw inzet wordt enorm gewaardeerd door scholen. Je maakt echt het verschil!
  • En last but not least... door deel uit te maken van de invalpool bouw je een breed scala aan ervaring op en verbeter je continu je vaardigheden als leerkracht.

Invallen is absoluut een uitdaging, aangezien je niet altijd van tevoren weet welke groep je zal lesgeven. Het feit dat je het net iets anders doet dan de reguliere leerkracht maakt het juist interessant en stimulerend. Het bekende "uitproberen" hoort echt bij het invalwerk, en het geeft je de kans om je creativiteit en aanpassingsvermogen te laten zien.

Elke invalpooler krijgt sowieso een 'stamschool' met vaste werkdagen. Een "stamschool" is de school waar een invalpooler naartoe gaat op dagen waarop er geen aanvraag voor invalwerk is. Op deze dagen krijgt de invalpooler taken die zij of hij in overleg met de school oppakt.

Hoe dit er precies uit gaat zien, dat kan variëren. Elke invalpooler is minimaal één dag per week beschikbaar voor invalwerk en mag zelf kiezen welke dag dat is. De meeste dagen ga je, uiteraard, naar allemaal verschillende scholen binnen KyK om in te vallen. Maar als er geen aanvraag is en het is wel je werkdag, dan ga je naar je stamschool.

Ben je enthousiast? We heten je van harte welkom om samen een waardevolle bijdrage te leveren aan het onderwijs en de ontwikkeling van onze leerlingen. Laten we samen een inspirerende en betekenisvolle reis maken in het onderwijs!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGroepsleerkracht
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieSneek, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kykscholen.nl/vacature-leerkacht-invalpool/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.