Leerzame Stageplaatsen Royal Steensma 22-04-2024

  1. Vacatures Winsum
  2. Leerzame Stageplaatsen Royal Steensma 22-04-2024

Werken in Winsum

 

Introductie vacature 

Image

Krentenbrood

Royal Steensma is een professioneel en innovatief familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige ingrediënten en smaakvolle halffabricaten voor de retail, brood- , banket- , chocolade en ijsindustrie. Wij produceren onder eigen merk en onder private label en zijn nationaal en internationaal actief. In Nederland behoren wij tot de marktleiders op het gebied van de productie van bakkerijgrondstoffen. Royal Steensma heeft vestigingen in Leeuwarden, Franeker, Elst, Vlaardingen en Nijkerk. Daarnaast beschikt de organisatie over een eigen productiefaciliteit in Thailand voor de aanlevering van grondstoffen.

Bij Royal Steensma zijn we regelmatig op zoek naar nieuw talent om onze organisatie mee te versterken. Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures:

Vlaardingen


Franeker

Leeuwarden


Wil je graag bij Royal Steensma werken, maar vind je op deze site geen passende vacature, stuur ons dan een open sollicitatiebrief. Geef aan wat voor soort werk je zoekt, waar je interesses liggen en wat jouw motivatie is om bij Royal Steensma te willen werken. Wij kijken dan of er op korte termijn een geschikte functie ontstaat.

Open sollicitaties kun je sturen naar:

Stages & Afstuderen

Ben je op zoek naar een stages of afstudeeropdracht? Vrijwel het hele jaar door bieden wij zowel op MBO, HBO als op WO niveau leuke en vooral leerzame stageplaatsen aan op verschillende afdelingen in onze organisatie. Lees hier verder!

Follow us

Stay up to date with what's happening at Royal Steensma

Image

Brioche roombroodjes

How can we help you?

Royal Steensma

HEADQUARTERS LEEUWARDEN

Galvanistraat 1
8912 AX Leeuwarden

Postbus 351, 8901BD Leeuwarden

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProductieleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheIndustrie
LocatieLeeuwarden, Friesland,Nederland
Soliciteer directhttps://steensma.com/en/node/1748

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitwinsum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Winsum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.